A Tökéletes Illeszkedés

A Te méreted, a Te fazonod, a Te sportod! Az edzőink segítenek megtalálni a számodra tökéletes sportmelltartót!

Találd meg a számodra legmegfelelőbb futócipőt!

Asics Shine

Nagyobb stabilitás, de ugyanaz az érzékenység és kényelem!

AZ ÚJ PULSEBOOST HD

Fedezd fel el a legfejlettebb Metcont.

Nike Metcon 5

Vásárold meg a termékeket áruházainkban, vagy online!

2RULE termékek az Intersportban!

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36

Gyors álmok: az új Pegasus 36... ezerszer tesztelték - mindig bizonyított! A talp egészén végigfutó Zoom Air egység sima, dinamikus futást tesz lehetővé. A lekeskenyített sarokperem és nyelv a kényelem mellőzése nélkül csökkenti a cipő súlyát, míg a látható Flywire-szálak nagyobb sebességnél nyújtanak tökéletes illeszkedést.

Nem tudhatod, hogy mi vár rád a szabadsághoz vezető utadon. De a #McKINLEY-vel felvértezve mindenre készen állsz, bármi is kerüljön az utadba. Vess egy pillantást a #McKINLEY Kollekciónkra.

McKINLEY

Nézd meg a legújabb sportcipő, sportruházat és kiegészítő termékeket!

SPORTOS STÍLUS

INTERSPORT

Az INTERSPORT sportszaküzletek hálozata olyan emberek számára, akik szeretnek sportolni. A világ 44 országában több, mint 5.300 áruházával vagyunk jelen a sportkereskedelem piacán.
Az INTERSPORT márkás termékek gazdag választékát nyújta, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínáljuk. Szaktanácsadóink mindig készséggel segítenek abban, hogy a vásárlók megtalálják a tökéletes sportcipőt, megfelelő ruházatot és passzoló kiegészítőt, legyen szó bármilyen vásárlói igényről.
Az outdoor, labdarúgás, futás, fitnesz, kerékpározás, csapat- és teremsportok, valamint téli sportok kategóriái mellett számos más területen is jelen vagyunk.
Filozófiánk egyszerű: Minél nagyobb örömödet leled abban, amit csinálsz, annál gyakrabban fogod csinálni. Ezért mi olyan termékekkel és tanácsokkal szeretnénk szolgálni, ami az örömöket maximalizálja. Ezért a szlogenünk: Sport to the People!