INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

Szállítási információk

A megrendelést Magyarország teljes területén, bármely címre teljesítjük. Amennyiben a szállítási cím és a számlázási cím nem egyezik, akkor kérjük, hogy a szállítási címet a fizetés során ne feledd el megadni!

KISZÁLLÍTÁSI MÓDJAINK ÉS AZOK DÍJAI

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Rendelj 20.000 forint felett, és csomagodat ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területén! 20.000 forint alatti rendelés esetén, a házhoz szállítás díja 1.500Ft

ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL (CLICK & COLLECT)

Amennyiben rendelésedet áruházi átvétellel rendeled, akkor nem számítunk fel szállítási díjat.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Nálunk a Te elégedettséged a legfontosabb, ezért mindent megteszünk azért, hogy a megrendelésedet a lehető leghamarabb megkapjad.
A magyarországi telephelyről kiszállított rendelések 2-4 munkanapon belül kerülnek kiszállításra, azonban, ha a rendelt termék az ausztriai raktárunkból kerül kiszállításra, akkor a szállítási idő 7-10 munkanap is lehet (jelenleg az ausztriai raktárból történő kiszállítás nem üzemel).

SZÁLLÍTÓ PARTNERÜNK

A csomagjaink házhozszállításáról az Expres One Hungary Kft. gondoskodik. A megfelelő adatok megadásával lehetőséged van csomag nyomonkövetésére az alábbi oldalakon, attól függően, hogy hol került feladásra a csomag.

Magyarországi feladás esetén: Nyomonkövetés Express One Kft.
Ausztriai feladás esetén: Nyomonkövetés Post.at

A rendelés leadását követően a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk a rendelésed állapotáról, valamint a csomagod nyomonkövetési lehetőségéről.

ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI KÉZBESÍTÉS

Az Express One Hunagry Kft. kifejlesztett egy érintkezés nélküli kézbesítési folyamatot, melynek célja, hogy minimalizáljuk a kézbesítéskor a személyes kontaktust, így amennyiben a címzett nem kívánja a futárnál aláírni az általuk kézbesítésre használt mobil eszközt, úgy az alábbiakban ismertetett alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása:
1.) A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2.) A címzett által, a korábban kapott előértesítő e-mailben található linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt közvetlenül felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3.) A csupán pár percig élő véletlenszerűen generált kódot futárunk megadja a címzett részére.
4.) A címzett beírja a kódot, majd a jóváhagyom gombra kattint és az ezt követően megjelenő aláírás mezőben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5.) Az aláírás mentése gombra kattintva az aláírás elküldésre kerül futárunk részére, aki frissítve készülékét, ellenőrzi ezt saját eszközén, majd fizikailag is átadja a küldeményt.

A fenti biztonságos, érintkezés nélküli kézbesítési megoldás egyetlen fontos feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető.
Ez a megoldás egyben garanciát is jelent arra nézve, hogy a címzett valóban átvette a küldeményt.

A kézbesítés még ennél is biztonságosabbá tehető a készpénzes utánvét helyettesítésével, azaz a rendelés folyamán a címzett előre fizet (kártyával), vagy a kézbesítés során a címzett kártyával fizet a futárnál.

KERÉKPÁROK RENDELÉSE

Jelenleg a kerékpárok online rendelése nem lehetséges. Az áruházi készletek megtekintésénél tudod megnézni, hogy mely kerékpár mely áruházunkban elérhető, hol tudod személyesen megvásárolni.

Kerékpár vásárlásához kérjük keresd fel a hozzád legközelebbi áruházunkat.