INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

Click & Collect - áruházi átvétel

Mit jelent a Click & Collect?
A Click & Collect az jelenti, hogy az online rendelésedet átveheted az általad kiválasztott INTERSPORT áruházban.


Mennyibe kerül ez a szállítási mód?
A Click & Collect (áruházi átvétel) kézbesítési móddal a szállítás mindig ingyenes, függetlenül a vásárlás végösszegétől.


Mikor tudom átvenni a rendelésemet?
A rendelésedet az általad kiválasztott áruház teljes nyitvatartási idejében át tudod venni, de kérünk, hogy lehetőleg legkésőbb fél órával a zárás előtt gyere a csomagodért.


Milyen kiszállítási idővel számolhatok?
Ha az általad megrendelt termék(ek) elérhető(ek) az általad kiválasztott áruházban, akkor általában legkésőbb a rendelés másnapján átvehető(ek). Ha azonban a megrendelt termékek részben, vagy egyáltalán nem elérhetőek a kiválasztott áruházban, akkor a szállítási visszaigazolásban kapni fogsz egy linket, mely a szállítás nyomonkövetésére szolgál.


Mit kell magammal vinnem a rendelés átvételéhez?
A rendelés átvételéhez kérjük hozd magaddal, a szállítási visszaigazoló e-mailt (mely tartalmazza a rendelési számot) és valamilyen fényképes igazolványt.


Mennyi időm van átvenni a csomagot?
A rendelésedet a megérkezéstől számított 14 napon belül veheted át.


Milyen fizetési lehetőségek vannak Click & Collect-es szállítás esetén?
Az áruházi átvétellel történő rendelések esetén csak online bankkártyás fizetést fogadunk el. Az átvételkor történő fizetésre nincs lehetőség.


A helyszínen kicserélhetem, levásárolhatom, vagy vissza kaphatom a vásárlási árat, ha mégsem jó a megrendelt termék?
Sajnos a helyszínen nincs lehetőség rá, hogy a nem jó termékeket kicseréld, az árát levásárold, vagy a vételárat visszafizessük.


Mit tehetek ha nem lett jó a megrendelt termék?
Ha a megrendelt termék mégsem megfelelő számodra, akkor lehetőséged van a visszaküldendő terméket (amennyiben nem látszódnak rajta használat jelei) az áruházban leadni, s mi a visszáru regisztrációja után visszautaljuk a vételárat.

Jelenleg az áruházi átvételi lehetőség és a visszárus termékek leadása az alábbi áruházakban érhetőek el:


INTERSPORT Budaörs - Allee - Duna Pláza - Ferihegy - Debrecen - Győr - Veszprém - Kaposvár - Szombathely - Keszthely - Pécs - Siófok - Nagykanizsa - Zalaegerszeg - MOM Park

381FBDEA554E93F36F061873F2C5BA27.jpg

SÍLÉCEK - CLICK & COLLECT

Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb síelési élményt és biztonságot garantáljuk számodra, a síléceket csak áruházi átvétellel tudod megrendelni, nem pedig közvetlenül az otthonodba. A síléceket az általad választott INTERSPORT helyszínen veheted át.

Az általad kiválasztott áruházba történő szállítás ingyenes. Felhívjuk figyelmedet, hogy a síléceket össze kell szerelni, mielőtt hazavihetnéd! Az összeszerelés díját tartalmazza az intersport.hu oldalon online fizetett ár. A megfelelő és szakszerű összeszereléshez, valamint beállításhoz kérjük az átvételhez hozd magaddal a síléchez használandó sícipőt is.