INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

Törzsvásárlói kártya

Számunkra a Vásárlók elégedettsége a legfontosabb!
Hogy vásárlásodat még élvezetesebbé tegyük, teszünk Neked egy sportos ajánlatot: igényelj áruházainkban INTERSPORT törzsvásárlói kártyát!
Ezzel a különleges kártyával Téged - a már létező INTERSPORT szolgáltatások mellett - számos exkluzív előny és ajánlat vár!
Ha sportról van szó, tegyél fel mindent egy lapra, vagyis kártyára - az INTERSPORT törzsvásárlói kártyára!

ELŐNYÖK

1. Kedvezmény jóváírása 3%-ig! Minden egyes vásárlásnál!

Te határozod meg, hogy mennyit spórolsz! Már évi 50.000 Ft-os vásárlás után 3% kedvezményt kaphatsz. Ezt a kedvezményt kivétel nélkül valamennyi vásárlásnál (kivételt képeznek ez alól az ajándékutalványok), tehát még az akciós termékekre is megkapod. A kedvezményt minden év októberében írjuk jóvá (a szeptember 1-től augusztus 31-ig tartó időszakra) és vásárlási utalvány formájában küldjük el Neked.

2. Számos olyan ajánlattal kedveskedünk Neked az év során, mely kizárólag törzsvásárlóink számára elérhető!

3. Vonzó előnyök partnereinknél!

Az INTERSPORT törzsvásárlói kártya nem csak az INTERSPORT áruházakban biztosít Neked előnyöket, ezenkívül még vonzó előnyöket élvezhetsz az INTERSPORT kiválasztott partnereinél is. Ezekről az előnyökről folyamatosan tájékoztatunk Téged postán vagy áruházainkban.

4. Bizonyos kiválasztott termékekért utalvány kapható!

Az INTERSPORT törzsvásárlójaként rendszeresen utalványokat/kuponokat kapsz, melyekkel megszerezhetsz egyes kiválasztott cikkeket különlegesen kedvező áron!

5. A kerékpár vásárlása utáni első szervíz ingyenes!

Az INTERSPORT üzletek szervízrészlegei segítséget nyújtanak karbantartási és szerelési munkák esetén. A nálunk vásárolt tartozékokat, kiegészítőket rövid határidővel és kedvező áron szereljük fel a kerékpárodra.

És mindezek teljesen ingyen és kötelezettségek nélkül várnak Rád!

HOL ÉRVÉNYES A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA?

A törzsvásárlói kártya minden magyarországi INTERSPORT áruházban érvényes. A bónuszokat minden áruházunkban gyűjtheted, az éves kedvezmény jóváírását attól az áruháztól kapod, ahol a kártya kiállításra került.

HOGYAN JUTHATOK A KÁRTYÁHOZ?

Még nem rendelkezel INTERSPORT kártyával? Legjobb, ha azonnal igényelsz egyet. Az INTERSPORT törzsvásárlói kártyát mindig ingyenesen és kötetlenül megtalálja és kiválthatja az összes INTERSPORT áruházban.