INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

Termékek visszaküldése

Ha egy termék mégsem tetszik, nem jó a mérete, vagy meggondoltad magad, akkor az eredeti címkével rendelkező, a használat jeleit nem mutató terméket 30 napon belül visszaküldheted hozzánk. Fontos, hogy a visszaküldéshez a visszáru dokumentumot - ami a szállíólevél alsó felén található - is kitöltsed és a termékkel együtt visszaküldjed! Ha több terméket rendeltél és csak egy részét szeretnéd visszaküldeni, akkor a visszáru dokumentumon csak azokat a termékeket jelöld meg, melyeket vissza szeretnél küldeni.

A visszaküldendő termékeken nem látszódhatnak a használat nyomai és eredeti csomagolásban, sértetlen állapotban kell visszaküldeni.

A kifizetett, majd visszaküldött termékek értékét 14 napon belül visszautaljuk a bank- vagy hitelkártyaszámládra, amint azok hozzánk beérkeztek és regisztráltuk a rendszerünkben.

A magyarországi telephelyekről kiszállított termékek INTERSPORT számára történő visszaküldésének költségét a vásárló viseli. Elállás esetén a vásárlót a termék visszaküldésének költségén kívül semmilyen más költség nem terheli. Az utánvéttel visszaküldött termékeket nem áll módunkban visszavenni.

Az ausztriai raktárból kiszállított termékeket esetén az ERS (Easy Return Solution) lehetőséget használva, a visszaküldendő csomagot ingyenesen vissza tudod küldeni nekünk. Ehhez nem kell mást tenned, mint a szállítólevélhez csatolt visszáru matricát ráragasztod a lezárt dobozra és bármelyik magyarországi Postán a csomagot feladod.

Nem illeti meg az elállási jog a Vásárlót:

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítására vagy kérése alapján állítottak elő
  • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontja
  • olyan termékek tekintetében, amelyek jellegüknél fogva nem alkalmasak a visszatérítésre.


Ha esetleg elveszítetted a rendelt termékekkel együtt kiküldött visszáru dokumentumot, akkor lehetőséged van az elállási nyilatkozatot is használni: elállási nyilatkozat

A visszaküldendő termékeket mindig a csomagdokumentáció jobb felső sarkában lévő szürke mezőben feltüntetett szállítási címre kell visszaküldeni.

Ha egy terméket hibásan, sérülten, felemásan küldtünk ki, akkor kérlek ne küld vissza rögtön, hanem előbb vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, mert ilyen esetekben mi intézzünk a termék elszállítását. A termékek visszaküldésért fizetett költségeket utólag nem áll módunkban megtéríteni.

Amennyiben további kérdésed merülne fel, keresd az ügyfélszolgálatunkat.

Az ügyfélszolágalunk elérhetőségei:
Telefon: +36 30 581 6253
E-mail: eshop(a)intersport.hu