INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

A vállalat

A SPORT MINDENKIÉ

Nem számít, mit sportolunk vagy milyen gyorsak vagyunk, az aktív életmód előnyei mindenki számára élvezhetők. Számos kedvező hatása van a sportolásnak, legyen szó akár gyerekről, felnőttről, bármely életszakaszban. Kezdők vagy versenysportolók - mindenki megtalálja a kihívást az életben.

Az INTERSPORT-nál elkötelezettek vagyunk abban, hogy a vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínáljuk. Szaktanácsadóink mindig készséggel segítenek abban, hogy megtalálják a tökéletes sportcipőt, megfelelő sportruházatot és passzoló kiegészítőt, legyen szó bármilyen vásárlói igényről.

Szenvedélyünk a sport, jövőnk a sport...

INTERSPORT INTERNATIONAL CORPORATION (IIC)

893037CB1D5262CF2E006D0E255ADDFF.jpg

Az INTERSPORT csoport a kb. 6.200 áruházával 58 országban a világ legnagyobb sportkereskedelmi szervezete. A szervezeti feladatok koordinációja mellett párhuzamosan futnak az országhatárokon áthaladó projektek a marketing, a termékfejlesztés, a kiskereskedelem-menedzsment területén és további területeken is.

Az INTERSPORT regionális szervezeteinek dolgozói saját tapasztalataikat aktívan alkalmazzák és elkötelezetten dolgoznak az IIC különböző grémiumaiban (pl beszerzés vagy reklám bizottságok).

Az egész világot átölelő csoporton belüli együttműködés és az országok közötti jó kapcsolat az INTERSPORT csoportot kiváló piaci pocícióba helyezik és a helyi vásárlóknak olyan minőségi szolgáltatást nyújtanak, melyeket az INTERSPORT International egész világot átölelő együttműködése nélkül nem lehetne ebben a minőségben vagy árakban kínálni.

Szeretnél mégtöbbet megtudni az INTERSPORT Internacional-ról megtudni?
Itt megteheted: INTERSPORT International Corporation.

INTERSPORT MAGYARORSZÁG

Az INTERSPORT Magyarország 15 áruházával a vezető sportszerkereskedők közé tartozik. Körülbelül 150 munkatárs dolgozik a cégnél. A magyarországi vállalat a térségben 4 országban jelen lévő Intersport csoport licensz-tagja, mely Magyarországon kívül Ausztriában, Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban több, mint 350 áruházzal, valamint több, mint 3,5 milliárd eurós árbevétellel van jelen.

SZÁMOK ÉS TÉNYEK

Az INTERSPORT áruházak száma: 15
A forgalmazott márkák száma: 400
A forgalmazott sportcikkek száma: 150.000