INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

Termékinformációk


EXKLUZÍV MÁRKÁS TERMÉKEK


DRY PLUS

A ruházat maximális kényelmét a DRY PLUS anyag garantálja mozgás közben is. Az anyag felületére vezeti az izzadságot, ahonnan el tud párologni, kellemesen szárazon tartva a testet sportolás közben.

DRY PLUS eco

DRY PLUS eco ruházatainkat a természetes miDori® növényi olajjal kezeltük. Ez egy innovatív, környezetkímélő nedvességtaszító bevonatot jelent az anyagon, mely kémiai anyagokat nem tartalmaz. Nem csak a bőrhöz gyengéd, de óvja környezetünket is.

AQUAMAXpro

Könnyű sportoláshoz ajánlott, rövid, gyenge esőzés esetén. Hegesztett varrásainak köszönhetően vízálló 1.500mm-ig.

AQUAMAXelite

Rossz idő esetén való sportoláshoz ajánlott. Réteges membránjának és hegesztett varrásainak köszönhetően vízálló 10.000mm-ig és lélegző: 3.000g / 24h.

AQUAMAXpremium

Extrém sportoláshoz is kiválóan alkalmas minden időben, még extrém időjárási viszonyok közepette is. Réteges membránjának és hegesztett varrásainak köszönhetően garantáltan vízálló 10.000mm-ig és kiválóan lélegző: 8.000g / 24h.

VENTMAXpro

Alkalmas váltakozó időjárási viszonyok között végzett szabadidős tevékenységekhez és könnyű sportoláshoz. Szélálló és lélegző: 3.000g / 24h.

VENTMAXelite

Átlagos intenzitású sportaktivitáshoz ajánlott minden időjárás esetén. Membrán-kialakításának köszönhetően szélálló és jól lélegző anyag: 8.000g / 24h.

VENTMAXpremium

Intenzív sportoláshoz is kiválóan alkalmas minden időben, még extrém időjárási viszonyok közepette is. Membrán-kialakításának köszönhetően teljesen szélálló és rendkívül jól lélegző anyag: 20.000g / 24h.

AQUABASEpro

Alkalmas váltakozó időjárási viszonyok között végzett szabadidős tevékenységekhez és könnyű sportoláshoz. A különleges rétegzésének köszönhetően nedves időben is szárazon tartja a bőrt.

AQUABASEelite

Átlagos sportaktivitáshoz, minden időjárási körülmény között. Speciális bevonatú, a főbb varrások pluszban hegesztettek. A testet szárazon és melegen tartja, véd az időjárás viszontagságaitól.


ADIDAS

ClimaCool

Csúcsteljesítményen tartja a testet, csökkenti a forróságot az által, hogy elvezeti a meleget és a nedvességet a bőrről.

ClimaFit

A ClimaFit vízálló, lélegző és kivezeti az izzadságot, így nagyon kellemes viselet esős időben is.

ClimaLite

Szárazon tartja a testet azáltal, hogy elvezeti a bőrről az izzadságot.

ClimaProof

Akár szél, eső vagy hó az, amivel szembe kell nézned, a meleget és az izzadságot elpárologtatja. A test így szárazon és optimális hőfokon marad.

CoolMax

Aktív testmozgás idejére minőségi funkcionális anyag, mely kivezeti a nedvességet.


NIKE

Dri-FIT

A ruházat maximális kényelmét a DriFit technológia garantálja sporttevékenység közben is. Elvezeti a bőrről az izzadságot, így szárazon tartva a testet.


COLUMBIA

Omni-Heat

Az Omni-Heat Thermal Reflective technológiai megoldás segít a test által termelt meleg megőrzésében, meggátolja a hővesztést. A termékekbe épített hővisszaverő fólia és az ultrakönnyű melegbélés biztosítják a kiemelkedő hőmegtartó képességet, ami által termék viselője a legnagyobb hidegben is kényelmesen érezheti magát.

Omni-Shield

Az Omni Shield anyaggal kezelt ruházati termékek minden fajta folyékony szennyeződést foltmentesen lepergetnek. Az Omni Shield védelem szintetikus és pamut alapanyagoknál is alkalmazható. Az Omni Shield anyag a kezeletlen alapanyagokhoz képest 4-5x gyorsabban szárad, mert egyáltalán nem szív magába nedvességet.

Omni-Tech

Az Omni Tech védelmi rendszerének első rétege az Omni Shield külső kenés, amely a vizet lepergetve meggátolja, hogy az elérje a belső rétegeket. A következő réteg egy mikroporózus membrán, amely a vízhatlanságot és lélegzőképességet biztosítja.

Techlite

A Techlite középtalpat speciálisan arra fejlesztették ki, hogy megnövelt párnázottságot és védelmet biztosítson az outdoor cipőkben. Ez a tartós anyagú középtalp elnyeli a talaj egyenetlenségeit és rugalmas lépést biztosít a cipő viselőjének.

Omni-Grip

Az Omni Grip talpak mintázata és anyagösszetétele olyan módon kerül kialakításra, hogy azok a legoptimálisabb tapadást biztosítsák. A kapaszkodózónák és a speciális mintázat jégen, latyakos vagy letaposott hóban is biztos járást nyújtanak.


EGYÉB

GORE TEX

A GORE-TEX® anyag szívében egy extrém vékony membrán található, ami tartósan vízálló, szélálló és lélegző, így biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet extrém időjárási körülmények között is.

RECCO

Lavinamentő-rendszer, a lavinaáldozatok gyors lokalizálásáért.

DERMIZAX

A Dermizax ™ egy olyan rétegelt anyag, amelynek kifinomult membránja biztosítja a legmagasabb vízállóságot, a légáteresztést és meggátolja a páralecsapódást. A nyújtható laminátum kihasználja a szövet rugalmasságát, így könnyű és rugalmas érzést biztosít. Tökéletes anyag a sportoláshoz kemény körülmények között, beleértve a hegymászást, a szabadtéri sportokat és a téli sportokat.