INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

Genesis kerékpárok

GENESIS KERÉKPÁROK: CSÚCSTECHNOLÓGIA, KORREKT ÁR

AZ E-BIKE-OKTÓL A KÖNNYŰ GYERMEK KERÉKPÁROKIG.

AZ ÖSSZES ALKATRÉSZ GONDOS KIVÁLASZTÁSA, A KORSZERŰ DESIGN ÉS SOK APRÓ RÉSZLET TESZI A GENESIS KERÉKPÁROKAT EGYSZERŰEN ÖSSZETÉVESZTHETETLENNÉ.

ELEKTROMOS KERÉKPÁR

MTB KERÉKPÁR

NŐI MTB KERÉKPÁR

CROSS KERÉKPÁROK

VÁROSI KERÉKPÁROK

GYEREK KERÉKPÁR

A GENESIS KERÉKPÁROKAT AUSZTRIÁBAN FEJLESZTIK

A GENESIS egy osztrák márka, amely lelkes kerékpárosokból álló csapatával szenvedélyesen fejleszti a kiváló minőségű és funkcionálisan felszerelt kerékpárok széles választékát.

Célunk, hogy a minőség, a funkcionális felszereltség és az attraktív megjelenés optimális csomagját alkossuk meg minden modellhez és minden felhasználási területhez, a könnyű gyermek kerékpároktól a csúcskategóriás e-mountain bike-okig. Kerékpárjainkat kiváló ár-érték arány jellemzi. A GENESIS kerékpárok lehetővé teszik egy széles célcsoport számára, hogy két keréken élvezze a természetet.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Az útmutatóban szeretnénk számodra megadni az összes szükséges információt, ami a kerékpárod karbantartásához, ápolásához szükséges, valamint olyan témákat is érintünk, melyek a biztonságos közlekedés szempontjából is releváns lehet. Ha ezek után is lenne kérdésed, kérlek keresd fel a hozzád legközelebb eső INTERSPORT áruházat.


LETÖLTÉS

GENESIS KERÉKPÁROS RUHÁZAT

A tökéletes kerékpárhoz a megfelelő funkcionális kerékpáros ruházatra is szükséged van, hogy semmi se álljon a következő kerékpártúrád útjába.


TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

BLOG: HOGYAN TISZTÍTSAM A KERÉKPÁROMAT ÉS MILYEN KIEGÉSZÍTŐKRE VAN SZÜKSÉGEM?

Szeretnénk, ha minél tovább élveznéd szeretett Genesis kerékpárodat. A blogbejegyzéseinkben útmutatást adunk, hogyan tisztítsd meg megfelelően a kerékpárodat, és milyen kiegészítők segítenek ebben. Így megnövelheted a kopó alkatrészek élettartamát és megóvhatod a pénztárcádat is.


BLOG MEGTEKINTÉSE