INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL

Salomon DRX Bliss

SALOMON DRX BLISS FUTÓCIPŐ

KÉNYELEM ÉS STABILITÁS MINDEN FUTÁS SORÁN

A Salomon tovább bővíti az országúti futócipők választékát, a stabilitásra, kényelemre és párnázottságra összpontosítva. A mindennapi futáshoz, ahol a kényelem a legfontosabb, a Salomon kifejlesztette a DRX Bliss-t, amely biztonságos érzést biztosít a láb alatt. Ez a cipő a Salomon jól bevált "Active Chassis" technológiáját használja, akárcsak a Genesis terepfutócipő, csak itt rugalmas, párnázott Energy Foammal kombinálták.

MINTHA FELHŐKÖN FUTNÁL

A DRX BLISS tökéletes minden olyan futó számára, aki értékeli a kényelmet, de extra stabilitásra is szüksége van. A magas, puhán párnázott modell Active Chassis futóművel van felszerelve, amely optimálisan osztja el az energiát, és pontosan azt a támogatást nyújtja, amire szükséged van. A puha mandzsetta kényelmes, biztos lábtartást biztosít, így semmi sem állhat a futás örömének útjába.

DINAMIKUS CSILLAPÍTÁS

A könnyű, rendkívül érzékeny Energy Foam kiváló csillapítást és visszapattanást biztosít.

STABIL FUTÓÉRZET

Az Active Chassis éppen a megfelelő mennyiségű támogatást biztosítja a sima lépéshez.

BIZTONSÁGOS FIT

A szuperkényelmes mandzsetta támaszt nyújt, míg a légáteresztő, tervezett hálós felsőrész biztosítja a megfelelő illeszkedést.

Az Aero termékcsaládot is továbbfejlesztették, de továbbra is olyan bevált technológiákat tartalmaz, mint az Energy Foam a párnázásért és az energia-visszatérítésért, valamint a Reverse Camber rocker talpgeometria a gyors átmenetért minden lépésnél. A légáteresztő képesség igényétől függően az Aero modellek 3D-s, egyrétegű vagy tervezett hálós szerkezetűek. A termékcsalád sokoldalú cipőket kínál minden szintnek, a kezdőktől az elkötelezett futókig.

Salomon DRX Bliss

Salomon · DRX Bliss futócipő angol méret

Férfi

64.990 FT
Salomon · DRX Bliss női futócipő

Női

64.990 FT
Salomon · Aero Glide férfi futócipő

Férfi

59.990 FT49.990 FT
Salomon · Aero Glide női futócipő

Női

59.990 FT49.990 FT