INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Air Zoom Vomero 16 férfi futócipő
Air Zoom Vomero 16 férfi futócipő
-26 %

Nike · Air Zoom Vomero 16 férfi futócipő

ferfi Futócipő
67.990 FT49.990 FT
Szín: fekete
Méret:
42
43
44
46
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Megbízható kedvenc a napi edzések visszatéréséhez. A Nike Air Zoom Vomero 16 energikus lendületet kölcsönöz a lépéseidnek, a nagy futóteljesítményekre kifejlesztett, érzékeny párnázottsággal. Szuper könnyű, a felsőrészen keresztül rengeteg sztreccsel és szellőzéssel. A megfelelő mennyiségű támogatást keresed? Megkapod a biztonságos érzést a lábfej közepén és a sarkon keresztül.
Cikkszám: 362203512
Jellemzők
Biztonságos lépés - A lábfej közepénél lévő pánt segítségével extra támasztást adtunk az oldalsó részen. Ez a fűzővel együtt működik, és segít beállítani, hogy mennyire legyen kényelmes és biztonságban a lábad. A saroknál is van egy klipsz, amely segít a stabilitásban, amikor egyenetlen felületeken futsz.
Hűvös a hosszú távra - Igazi futókat teszteltünk, hogy megtudjuk, hol van a lábnak a legnagyobb hűtési igénye. Ezeket az adatokat felhasználva a kulcsfontosságú helyeken (különösen a lábujjak körül) hálót helyeztünk el, hogy nyújtást és szellőzést biztosítsunk.
Fürge lépések - A lábad a Nike ZoomX, a legkönnyebb és legnagyobb energiát visszaadó habszivacson ül. Ez biztosítja a sima utazást a talpbetalálástól az átmenetig. Ezt kombináltuk az elülső lábfej alatti Zoom Air párnázással, hogy lendületes, érzékeny érzést adjon, amikor elindulsz.
A nagy kopásállóságú gumi a külső talpnál sarkokkal tartós tapadást biztosít.
A nyelv még plüssösebb, mint a korábbi verziók.