INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Wave Inspire 19 férfi futócipő
Wave Inspire 19 férfi futócipő

Mizuno · Wave Inspire 19 férfi futócipő

ferfi Futócipő
70.990 FT
Szín: kék
Méret:
41
42
42½
43
44
44½
45
46
46½
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Átlagos felépítésű, túlpronációval rendelkező futóknak. Mindenkinek, a kezdő futóktól a maratonra edző futókig, akiknek kocogáshoz kell cipő. Meríts ihletet és lépj előre ezzel a kényelemre és lendületre tervezett cipővel. Csodálatos párnázottságot és energia-visszaadást biztosít a teljes középtalp teljes hosszában felszerelt MIZUNO ENERZY FOAM, amely 2 mm-rel vastagabb lett. Ez kényelmesen tartja a lábat, miközben lendületesebb, ruganyosabb érzést biztosít. A MIZUNO WAVE továbbfejlesztett formája még jobb stabilitást biztosít, anatómiai talpformája követi a lábfej alakját.
Cikkszám: 362104340
Jellemzők
AIRmesh ; Légáteresztő és hűvös. Az AIRmesh lehetővé teszi, hogy a Mizuno minden futócipője magas légáteresztő képességet tartson fenn a cipő élettartama alatt, és lehetővé teszi a láb hűvösségét.
X10 ; Tartósság és tapadás. Az X-10 a Mizuno legtartósabb karbongumija, hosszabb kopást tesz lehetővé a nagy hatású területeken, és nagyobb tapadást biztosít a sarokütésnél.
Kivehető talpbetét a maximális kényelem, párnázás és tartósság érdekében.
Enerzy; Ez a középtalp technológia, amely a valaha volt legmagasabb párnázási és energiavisszaadási élményt, valamint kiváló kényelemérzetet kínál a futóknak. 17%-kal lágyabb, és 15%-kal több reakciót biztosít, mint a korábban használt anyagok.
A Wave lemez egyenletesen oszlatja el az becsapodási ütést, biztosítva a csillapítás és a stabilitás tökéletes kombinációját, és így minimálisra csökkenti a sérülések kockázatát.