INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Four Pro HD felnőtt síszemüveg
Four Pro HD felnőtt síszemüveg

Atomic · Four Pro HD felnőtt síszemüveg

gyerek Sí & snowboardszemüveg
67.990 FT
Szín: fehér
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 8:00–18:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Az Atomic Four Pro HD síszemüveg az első felvonótól az utolsó pályáig, a backcountry vagy a park területén, minden all-mountain kalandhoz. A HD Lens technológiával a lencsében lévő mikrokristályok 6 spektrális színre osztják a fényt, fokozva a kék és piros rétegeket az őrületes mélységérzékelés és láthatóság érdekében minden fényviszonyok között. A hengeres dupla lencse és a nagyméretű illeszkedés hatalmas látómezőt biztosít. A Sealed Lens System elzárja a szelet és a vizet a páralecsapódás és a párásodás kiküszöbölése érdekében, és megkönnyíti a pótlencse cseréjét. Ráadásul a Live Fit keret az Ön arcához idomul, így egyéni, testreszabott illeszkedést biztosít. És a keretben lévő OTG Lite hornyokkal, amelyek a szemüvegek fölé illeszkednek, a szemüveg mindenki számára és mindenhol használható.
Cikkszám: 86327200
Jellemzők
HD Lens Technology: a színeket, a tisztaságot és a kontrasztot soha nem látott mértékben növeli, így teljes magabiztossággal síelhetsz
Cylindrical Double Lens: a hengeres lencsék vízszintesen íveltek, miközben függőlegesen laposak maradnak
Seale Lens System: kizárja a szelet és a vizet a nedvesség, a párásodás és a nagyszerű láthatóság érdekében - a lencsék könnyen cserélhetők.
Live Fit Frame: azonnal illeszkedik az arcod kontúrjaihoz - így a dobozból kivéve egyedi illeszkedést eredményez
Tartalék lencse
Over The Glasses (OTG LITE): szemüveggel is viselhető