INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Delft MIPS felnőtt kerékpáros sisak
Delft MIPS felnőtt kerékpáros sisak
-20 %

Alpina · Delft MIPS felnőtt kerékpáros sisak

Kerékpáros sisak
49.990 FT39.990 FT
Szín: fehér
Méret:
55-59cm
51-56cm
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Az ALPINA DELFT MIPS egy túrakerékpáros sisak, amely kiegészítő védelmet nyújt az oldalirányú ütközés során fellépő forgási erők által okozott agysérülések ellen. Az első állítható magasságú MIPS rendszerrel ellátott sisak: az ALPINA DELFT MIPS egy túrakerékpáros sisak, amely kiegészítő védelmet nyújt az oldalirányú ütközés során fellépő forgási erők által okozott agysérülések ellen. A Run System Ergo Flex és a MIPS kombinációja számos előnyt kínál. A méretbeállító rendszer lehetővé teszi a sisak magasságának beállítását, kényelmes, a MIPS rendszer pedig további biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. A Hi-EPS technológiának és az Inmold konstrukciónak köszönhetően az ALPINA DELFT MIPS nagyon könnyű, ugyanakkor optimális védelmet nyújt ütközés esetén. A dinamikusan kialakított sisakrácsok nemcsak könnyű és modern megjelenést biztosítanak, hanem a fej jó szellőzését is biztosítják. Ez garantálja a hűvös fejet, a maximális kényelmet és a sok szórakozást a hosszú túrákon.
Cikkszám: 197275000
Jellemzők
A Hi-EPS és az Inmold konstrukciónak köszönhetően az ALPINA DELFT MIPS nagyon könnyű, ugyanakkor optimális védelmet nyújt ütközés esetén.
Az elülső szellőzőnyílások rovarfogó hálói távol tartják a rovarokat a fejtől és élvezheted a szellőzés nyújtotta előnyöket
Állítható pántok a füleknél
Kevesebb baktérium- és szagképződés az izzadás során a speciális párnázóanyagnak köszönhetően.
Állítható méretek: 55-59cm, 58-63cm