INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Boost Drive teniszütő
Boost Drive teniszütő

Babolat · Boost Drive teniszütő

ferfi Teniszütő
41.990 FT
Szín: kék
Méret:
1
2
3
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Új keretet keresel a tenisz elkezdéséhez vagy újrakezdéséhez? Legyen szó akár a játékod javításáról, akár csak a pályán való szórakozásról, gondoskodtunk arról, hogy minden hozzávalót beletegyünk, hogy fellendítsük a játékodat. Erőteljes és könnyen játszható kereteket fejlesztettünk ki, hogy könnyedén fejleszthesd teniszkészségeidet.
Cikkszám: 130103141
Jellemzők
ERŐ; Ne hagyd abba a teniszt csak azért, mert nincs Rafa karja. Amire szükséged van, az egy könnyen játszható ütő, amely segít extra erőt generálni, hogy felpörgesse a játékodat. A Boost Drive-val pontosan ezt terveztük. Egy szénszálas ütőt, amely képes a szükséges plusz erő leadására.
KÖNNYEDSÉG: Az előző században nehéz fa ütők léteztek. Üdvözöljük 2020-ban. Gondoskodtunk róla, hogy a Boost Drive a Full Graphite konstrukcióval rendelkező ütőgenerációhoz tartozzon. A legjobb teljesítményű teniszütőkben használt technológia, amely extrém könnyűséget tesz lehetővé anélkül, hogy kompromisszumot kötne a szilárdság és a tartósság terén.
KÖNNYEN JÁTSZHATÓ Az a csodálatos egykezes fonákütés, amit a tévében láttál, késztetett arra, hogy (újra) elkezdj teniszezni? Ezt nem tudjuk biztosítani, de a manőverezőképességet ezzel az ütővel biztosan vállalhatjuk. Nemcsak könnyűvé, hanem egyenletesen kiegyensúlyozottá is tettük, ami azt jelenti, hogy nem fárasztja el a karod a játék során, és maximalizálja a siker esélyeit.
WOOFER RENDSZER Az első és leghatékonyabb keret-zsinór kölcsönhatási rendszer, amely hosszabb labda- és húrérintkezési időt biztosít a nagyobb kontroll és kényelem érdekében.
Fejméret: 680 cm²
Súly (húr nélkül) 260 g +/- 7g