SUP - Stand Up Paddles

Az évről évre egyre népszerűbb SUP egy olyan sport, amit bárki, korra és nemre való tekintet nélkül űzhet, és örömét lelheti benne. Egy SUP rengeteg dologra használható: a vízi túrázástól, a kardió edzésen át a jógáig mindenre, valamint állva evezni remek testedzési lehetőség és kikapcsolódás is egyben. Az ember csendben, a vízen közlekedve fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a természetben, figyelheti a vad-, és élővilágot, anélkül, hogy megzavarná azt, vagy kárt tenne benne.


SUP termékek

FIREFLY iSUp 200 II

Felfújható, nagyméretű, könnyen sikló és rendkívül stabil SUP, mellyel könnyedén elsajátíthatod a sport alapjait. A puha habszivacs felsőrésznek köszönheten kényelmes a használata, a fix 3 szkeg segíti az egyenes siklást, a megerősített hordozófüllel könnyedén szállítható szárazföldön is.

Méret: 290 x 79 x 12cm
Szerkezete: Single Layer Technology
Max felhasználói testsúly: 100kg
Tartozékok a dobozban: 3 részes evező, pumpa, javító készlet, tároló zsák

FIREFLY iSUp 300 II

Felfújható, nagyméretű, könnyen kezelhető és rendkívül stabil SUP, melyet a család minden tagja könnyedén használhatja. A puha habszivacs felsőrésznek köszönheten kényelmes a használata, a fix 2 és az 1 kivehető szkeg segíti az egyenes siklást, a megerősített hordozófüllel könnyedén szállítható szárazföldön is.

Méret: 305 x 81 x 15cm
Szerkezete: Double Layer Technology
Max felhasználói testsúly: 130kg
Tartozékok a dobozban: Többfunkciós alu evező, pumpa, javító készlet, tároló zsák

FIREFLY iSUp 700 II

Felfújható, nagyméretű, dupla légkamrás túra SUP Pro Cruiser Nose Shape kialakítással, melynek köszönhetően tökéletes a vízfekvése. A puha habszivacs felsőrésznek köszönheten kényelmes a használata, a fix 2 és az 1 kivehető szkeg segíti az egyenes siklást, a megerősített hordozófüllel könnyedén szállítható szárazföldön is.

Méret: 350 x 79 x 15 cm
Szerkezete: Double Layer Technology
Max felhasználói testsúly: 160kg
Tartozékok a dobozban: Többfunkciós alu evező, pumpa, javító készlet, tároló zsák