INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Superrep Go 2 férfi szabadidőcipő
Superrep Go 2 férfi szabadidőcipő
-38 %

Nike · Superrep Go 2 férfi szabadidőcipő

ferfi Fitneszcipő
39.990 FT24.990 FT
Szín: szürke
Méret:
42
42½
43
44½
45
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Az elődeinél kényelmesebb és robbanékonyabb Nike SuperRep Go 2 edzőcipő készen áll arra, hogy bevetésre kerüljön, és a CrossFit és a HIIT törzsvendégek kedvenc választásává váljon. A fontos talp- és felsőrész-fejlesztéseknek köszönhetően nem fogsz leállni egyetlen ismétlés erejéig sem. Az elülső lábfejben található két Zoom Air egység a puha, érzékeny Cushlon középtalpba ágyazva növeli a párnázottságot a guggolások, burpees és ugrások során. A gumi talpbetét hangsúlyosabb elülső lábfej hajlító barázdákkal rendelkezik a nagyobb rugalmasság érdekében a merészebb mozdulatoknál. A külső talp gumiszalagjai a zónás tapadásnak köszönhetően növelik a tapadást és a tartósságot. A SuperRep Go 2 felsőrésze amellett, hogy légáteresztő képességet és kényelmet nyer, a rugalmasabb elülső lábfejnek köszönhetően mozgékonyabbá válik. Egy innovatív sarokheveder fut a fűzőzár mentén a fokozott támogatás érdekében az oldalirányú mozgásoknál. A nike superrep go 2 a könnyű párnázottságot a talp alatt és a lélegző hálós felsőrészt ötvözi, hogy kényelmesen mozoghass a köredzéses fitneszórákon vagy az otthoni edzések közvetítése közben. az oldalsó támogató ívvel és a talp extra rugalmasságával készen állsz még 1 ismétlésre.
Cikkszám: 366422717
Jellemzők
Érezd az illeszkedést: a felsőrész puha és légáteresztő - és az előző változathoz képest kicsit jobban nyúlik az elülső lábfejnél.
A boka körüli formázott illeszkedés, valamint a gallér és a nyelv plüss párnázottsága teljes kényelmet biztosít elölről hátrafelé.
A kényelemre törekszik: a vastag, puha, könnyű habréteg kényelmes párnázást biztosít az ugrásokhoz, guggolásokhoz és plankokhoz.
Szorítsd meg magad: a támogatás végig a sarok köré tekeredik, hogy a lábadat rögzítve tartsa, a külső ív pedig merevítőként működik az oldalirányú gyakorlatoknál.
A vastag réteg puha, könnyű hab kényelmet és párnázást biztosít ugrások, guggolások és plankok során.
Mozogj magabiztosan: az elülső lábfej alatti barázdák rugalmasságot biztosítanak a plankoláshoz és más testsúlyos mozgásokhoz.