INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
PHANTOM GX ACADEMY férfi stoplis focicipő
PHANTOM GX ACADEMY férfi stoplis focicipő

Nike · PHANTOM GX ACADEMY férfi stoplis focicipő

ferfi Stoplis focicipő
37.990 FT
Szín: fekete
narancssárga
Méret:
41
42
43
44
45
46
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Szeretnél a következő szintre lépni a fociban? Az Academy stoplis cipő kellően precíz labdaérintést biztosít ahhoz, hogy megcsillogtathasd a kiváló játékösztönöd. NikeSkin anyag és egy hálós érintőfelület alkalmazásával készült a nagyobb pontosság érdekében, a mozgást elősegítő talplemezt pedig kifejezetten kitérésre és futásra terveztük, így készen áll arra, hogy felébressze a benned nyugvó spontán játékszellemet.
Cikkszám: 352035211
Jellemzők
A speciális hálóval kiegészülő kiterjesztett NikeSkin érintőfelület révén a lábad minden eddiginél közelebb kerül a labdához, így a cipő jobb irányítást tesz lehetővé cselezés és passzolás közben – száraz és nedves körülmények közt egyaránt. A felsőrész olyan puha, mintha kötött lenne, a cipő belsejében lévő ütközési zónát pedig megemeltük a jobb labdaérintés érdekében.
Az aszimmetrikus sarok kényelmet nyújt. A sarok puha elemei segítik a cipő könnyű betörését, és anélkül csökkentik az irritációt és a nyomást, hogy az a stabilitás és a szerkezet rovására menne.
Az újonnan alkalmazott kúpos és tri-star stoplik együtt segítik az irányváltást és a mozgást a könnyű váltás érdekében, így a fűben is biztosan meg tudsz állni, hogy utána gyorsan elrugaszkodhass.
Természetes és szintetikus borítású pályákon való használatra