INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
JR LEGEND 10 ACADEMY gyerek stoplis focicipő
JR LEGEND 10 ACADEMY gyerek stoplis focicipő

Nike · JR LEGEND 10 ACADEMY gyerek stoplis focicipő

gyerek Stoplis focicipő
24.990 FT
Szín: sárga
rózsaszín
Méret:
32
33
34
35
36
37½
38
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Még a legendák is megtalálják a módját a fejlődésnek. A stoplis Academy cipők legújabb változatát úgy terveztük, hogy a következő szintre emelje a játékodat a vadonatúj, speciálisan kialakított FlyTouch Lite bőrrel. A természetes bőrnél puhább, alkalmazkodik a lábfejedhez és nem nyúlik túlságosan, így te diktálhatod a játék tempóját. A Legend 10 az ideális cipő, bármilyen pozícióban is játszol a pályán – akár egy pontos passzt adsz át a védelmen, akár visszafutsz, hogy megállíts egy támadást. Könnyebb és karcsúbb, mint bármelyik korábbi Tiempo.
Cikkszám: 350000971
Jellemzők
Jobb labdaérintés: Látod azokat a mikropöttyöket a felső részen? Felerősítik a labdaérintési zónákat lövésnél, cselezésnél és passzolásnál. Az extra párnázást mellőző cipő elegánsabb megjelenésű. Még jobb, hogy nem kell feláldoznod a pályán annyira vágyott labdakezelést. A Tiempo 9-en található habpárnákból lefaragtunk, hogy a lábad még közelebb kerülhessen a labdához, amikor nálad van. Ehelyett a vonalakat a stoplikba öntöttük.
Természetes, alakkövető illeszkedés: A speciális FlyTouch Lite bőr hihetetlenül puha. Segít, hogy a stoplis cipő a lábfejed alakjához igazodjon a kényelem érdekében, anélkül, hogy túlfeszítené az anyagot. Az extra párnázással ellátott nyelvszerkezet biztos érzetet és kényelmet nyújt a legfontosabb rúgófelületeken. A mikroszálas bélés elsőrangú érzetet nyújt.
Tapadás a pályán: A talplemez kúpos szögekkel van ellátva a saroknál, hogy optimális tapadást és stabilitást biztosítson megálláskor és irányváltáskor. Minden körülmények között megfelelő választás.
Természetes és szintetikus borítású pályákon való használatra