INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Redmond III Mid WP férfi túrabakancs
Redmond III Mid WP férfi túrabakancs
-36 %

Columbia · Redmond III Mid WP férfi túrabakancs

ferfi Túrabakancs
46.990 FT29.990 FT
Szín: barna
Méret:
40
41
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 8:00–18:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Ez a közepes szabású csizma tartós és védelmet nyújt a szintetikus bőr, velúr és hálós szerkezetnek, a formázott orr-résznek és a beépített vízálló-lélegző technológiának köszönhetően. A könnyű középtalp kiváló párnázottsággal és magas energia-visszatérítéssel gondoskodik arról, hogy egész nap könnyű legyen a lábad és kényelmes. A több terepen is használható, jelöletlen külső talpnak köszönhetően biztos lábakon állsz csúszós és egyenetlen felületeken is.
Cikkszám: 347044260
Jellemzők
Omni-Tech, Vízálló. Lélegző. Garantálva. Úttörő vízálló-lélegző technológia, amely sokoldalú védelmet nyújt változékony körülmények között, többrétegű szerkezettel, amely elvezeti a vizet és a szelet, miközben szárazon és kényelmesen biztosítja a védelmet.
Techlite™ - Könnyű párnázás. A könnyű, érzékeny párnázás egész napos, minden terepen használható teljesítményt nyújt, fokozott ütéselnyeléssel, magas energia-visszatáplálással és lépési kényelemmel.
Omni-Grip - A terepjáró húzóerő. Alapvető húzótechnológiánk speciálisan kialakított profilmintákat és keverékeket használ a terepstabilitás és a tapadás érdekében.
A hálós és velúr felsőrész kivételes illeszkedést és tartást biztosít és a szintetikus bőr felsőrész biztosítja a védelmet és a természetes rögzítést.
A nyelvvédő távol tartja a szennyeződéseket
Formázott orrvédő a lábujjak védelméért