INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Fairbanks férfi téli cipő
Fairbanks férfi téli cipő
-40 %

Columbia · Fairbanks férfi téli cipő

ferfi Téli bakancs & csizma
49.990 FT29.990 FT
Szín: piros
Méret:
41
42
43
44
45
46
47
Ez a termék elfogyott
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Férfi téli cipő. Sokoldalú, könnyű, vízálló, de lélegző cipő tökéletes funkcionális technológiával veszi fel a harcot téli időjárással. A felső membrán biztosítja, hogy a lábak szárazak maradjanak még esőben és hóban is. Hőszigetelés 200g-ig -32°C-ig. Ultrakönnyű középtalp felfüggesztéssel a jobb visszacsapódás és stabilitás érdekében. Gumi talp jó tapadást biztosít, mintázata tökéletes stabilitást és kényelmet biztosít minden felületen.
Cikkszám: 328037638
Jellemzők
Az Omni Tech védelmi rendszerének első rétege az Omni Shield külső kenés, amely a vizet lepergetve meggátolja, hogy az elérje a belső rétegeket. A következő réteg egy mikroporózus membrán, amely a ví­zhatlanságot és lélegzőképességet biztosí­tja.
A Techlite középtalpat speciálisan arra fejlesztették ki, hogy megnövelt párnázottságot és védelmet biztosí­tson az outdoor cipőkben. Ez a tartós anyagú középtalp elnyeli a talaj egyenetlenségeit és rugalmas lépést biztosí­t a cipő viselőjének.
Az Omni Grip talpak mintázata és anyagösszetétele olyan módon kerül kialakí­tásra, hogy azok a legoptimálisabb tapadást biztosí­tsák. A kapaszkodózónák és a speciális mintázat jégen, latyakos vagy letaposott hóban is biztos járást nyújtanak.
Az Omni-Heat Thermal Reflective technológiai megoldás segí­t a test által termelt meleg megőrzésében, meggátolja a hővesztést. A termékekbe épí­tett hővisszaverő fólia és az ultrakönnyű melegbélés biztosí­tják a kiemelkedő hőmegtartó képességet, ami által termék viselője a legnagyobb hidegben is kényelmesen érezheti magát.