INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Gel-Kayano 30 férfi futócipő
Gel-Kayano 30 férfi futócipő

Asics · Gel-Kayano 30 férfi futócipő

ferfi Futócipő
79.990 FT
Szín: fekete
Méret:
42
42½
44
44½
45
46½
43½
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
A 30 éves innováció emlékére a GEL-KAYANO™ 30 egy forradalmi cipő, amely stabilitást és párnázást egyaránt kínál. A továbbfejlesztett FF BLAST™ PLUS középtalp és a megnövelt 4 mm-es stackmagasság rendkívül puha és felhőszerű élményt nyújt minden egyes lépésnél. Az ASICS innovatív 4D GUIDANCE SYSTEM™ rendszere stabilizálja a lábfejet, így biztosítja a kényelmet még hosszan tartó használat során is. Az új és puhább PureGEL™ technológiával, stratégiailag a sarok alatt elhelyezett cipő kiváló lengéscsillapítást és simább futást biztosít. Tervezett sztreccs kötött felsőrész Javítja a légáteresztő képességet és a biztonságos illeszkedést. Az FF BLAST™ PLUS ECO párnázás körülbelül 20%-ban bioalapú tartalommal készült, és felhőszerű kényelmet biztosít. A cipő felsőrészének legalább 75%-a újrahasznosított anyagokból készül a hulladék és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében Vegánbarát: Ennél a terméknél a tervezési és anyagkiválasztási szakaszban nem alkalmaznak állati eredetű anyagokat, beleértve: a termékben felvitt fonalak, ragasztók vagy egyéb ragasztók. *A terméket független harmadik fél nem tanúsította vegánként.
Cikkszám: 362082813
Jellemzők
Rugalmas kötött felsőrész javítja a légáteresztő képességet és a biztonságos illeszkedést
4D Guidance System Technológia
PureGEL technológia: A GEL-KAYANO 30 cipő az új PureGEL technológiát használja, amely puhább és jobb ütéscsillapítással rendelkezik. Ez segít csökkenteni az ízületekre nehezedő nyomást, nagyobb komfortérzetet és védelmet nyújtva futás közben.
Segít az adaptív stabilitás megteremtésében
Az FF BLAST™ PLUS ECO párnázás körülbelül 20%-ban bio-alapú anyagból készült, és felhőszerű kényelmet biztosít
A cipő felső anyagának legalább 75%-a újrahasznosított anyagokból készül a hulladék és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében