INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Carapax 2.0  felnőtt kerékpáros sisak
Carapax 2.0  felnőtt kerékpáros sisak

Alpina · Carapax 2.0 felnőtt kerékpáros sisak

ferfi Kerékpáros sisak
54.990 FT
Szín: szürke
Méret:
52-57cm
57-62cm
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Az Alpina népszerű klasszikusa frissítést kapott. A Carapax stílusos ráncfelvarrást kapott, és a beállítási rendszer is megújult. A sima vonalvezetésű és rugalmas Run System Ergo Flex biztosítja a magas viselési kényelmet. A napellenző magassága állítható, így nagyszerű védelmet nyújt. 17 szellőzőnyílással ellátva.
Cikkszám: 197289618
Jellemzők
Inmold Tec: Az Inmold sisakok nagyon könnyűek és rendkívül stabilak. Ezt gyártási eljárásuknak köszönhetik, amelyben a belső héj HI-EPS anyagát nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egyenletesen és rendkívül szilárdan olvasztják össze a polikarbonát külső héjjal.
HI-EPS: A "Highly Expanded Polystyrene" (nagymértékben duzzasztott polisztirol) rövidítése, amelyből a sisak belső burkolata készül. Ez mikroszkopikus légkamrákat tartalmaz, amelyek tompítják és elnyelik az ütközéskor ható erőket, és így védik a fejet.
Edge Protect: Kiegészítő, rendkívül törés- és karcálló réteg a sisak alsó szélén, amely extra védelmet nyújt oldalirányú ütközés esetén.
Kerámia héj: Az Inmold által gyártott Alpina sisakok külső héjának elnevezése. Ez a vékony és könnyű anyag rendkívül törés- és karcálló, UV-stabil és antisztatikus.
Egyéni illeszkedés: A Costum Fit a fej hátsó részén található beállítási rendszer, amely lehetővé teszi a Run System magasságának több fokozatban történő beállítását.
Run System Ergo Flex: A filigrán szerkezet egyenletesen öleli a fejet, így növeli a védelmet.