INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
3L Deep Shell férfi túranadrág
3L Deep Shell férfi túranadrág
-28 %

Ortovox · 3L Deep Shell férfi túranadrág

ferfi Túrasí nadrág
229.990 FT164.990 FT
Szín: fekete
Méret:
S
M
L
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 10:00-17:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Könnyű és rugalmas laza szabással a nagyobb mozgásszabadságért. A robusztus membránnak és a lapos varrásoknak köszönhetően a 3L DEEP SHELL PANTS férfi nadrág különösen tartós és hosszú élettartamú. A beépített Dyneema-Cordura lábszárvédő és az élvédők további védelmet nyújtanak freeride-ozás közben. A nadrág a fenntarthatóság érdekében PFC-mentes és klímasemleges is.
Cikkszám: 586403210
Jellemzők
Anyaga: főanyaga és belső: 100% poliamid, membrán: 100% poliuretán, szigetelés: 100% szűzgyapjú (MERINO-OWP)
MERINOINSIDE; A fenntartható merinói gyapjú ellenőrzött, etikus juhfarmokról származik. Kellemesen puha, könnyen ápolható, és nedvesség- és hőmérséklet-szabályozó tulajdonságainak köszönhetően optimális testklímát biztosít.
TORAY DERMIZAX NX; A DERMIZAX NX a TORAY által gyártott, különösen rugalmas PU membrán, amely minden időjárási körülmények között védelmet nyújt. Szél- és vízálló, ugyanakkor magas légáteresztő képességgel rendelkezik, amely annál nagyobb, minél jobban izzadsz.
DERMIZAX® NX: szél- és vízálló (min. 20.000 mm vízoszlop), 100% szélálló, légáteresztő (akár 32.000 g / m² / 24h), 4-irányú sztreccs anyag, nem porózus PU membrán (tartós és könnyen ápolható). DWR-kezelés - PFC-mentes: víz és szennyeződés lepergetése
DWR-Kezelés - PFC-mentes: víz és szennyeződés lepergetése
PFC Free; A PFC-k a kémiai vegyületek egy csoportjába tartoznak, amelyeket számos kültéri termékben használnak a külső anyag vízszigetelésére. Használatukat sok kritika érte, mivel biológiailag nem lebomlónak minősülnek. Felhalmozódnak a szervezetben, és a gyanú szerint károsak az egészségre. A PFC-mentes termékek környezetbarátok.