Tekintsd meg téli kiárusítási ajánlatainkat

MINDEGY MIT ÉS HOL SPORTOLSZ TÉLEN, A KÍNÁLATUNKBAN MINDENT MEGTALÁLSZ, AMIRE CSAK SZÜKSÉGED LEHET

Legyen ez a te éved

Kitűzted már az idei év sportcéljaidat? Bármi is legyen a motivációd, mi szívesen segítünk, hogy megerősödj, elkötelezett maradj és hogy a következő szintre emeld az edzéseidet.

IMBOX cipőimpregnálás az áruházainkban

Adj a cipőidnek extra védelmet a professzionális IMBOX impregnálással!

Részletek

MINDEGY MERRE TÚRÁZOL, NÁLUNK MINDENT MEGTALÁLSZ, AMI A TÚRÁZÁSHOZ KELL.

INTERSPORT Magyarország

Az INTERSPORT sportszaküzletek hálozata olyan emberek számára, akik szeretnek sportolni. A világ 44 országában több, mint 5.300 áruházával vagyunk jelen a sportkereskedelem piacán. Az INTERSPORT márkás termékek gazdag választékát nyújta, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínáljuk. Szaktanácsadóink mindig készséggel segítenek abban, hogy a vásárlók megtalálják a tökéletes sportcipőt, megfelelő ruházatot és passzoló kiegészítőt, legyen szó bármilyen vásárlói igényről.

sportruházat, sportcipők, sporteszközök és felszerelések széles kínálata

Az outdoor, labdarúgás, futás, fitnesz, kerékpározás, csapat- és teremsportok, valamint téli sportok kategóriái mellett számos más területen is jelen vagyunk.
Annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészülj a sporttevékenységekre, a világ legnagyobb sportmárkáit kínáljuk számodra, mint például a Nike, ADIDAS, Asics, Under Armour, Helly Hansen és Columbia. Ezen felül az INTERSPORT számos exkluzív márkával rendelkezik, mint a McKinley, TECNOPRO, ENERGETICS, PRO TOUCH és FIREFLY.
Filozófiánk egyszerű: Minél nagyobb örömödet leled abban, amit csinálsz, annál gyakrabban fogod csinálni. Ezért mi olyan termékekkel és tanácsokkal szeretnénk szolgálni, ami az örömöket maximalizálja.
INTERSPORT - THE HEART OF SPORT

Több Kevesebb