INTERSPORT = HOME OF BIKE

Szakértő tanácsadásra, nagy választékra, vagy széleskörű szolgáltatásra van szükséged? Az INTERSPORT-nál mindent megkapsz, amire csak szükséged lehet a tökéletes kerékpárélményhez: kerékpárok, kerékpáros ruházat, kiegészítők és alkatrészek.

2. KERÉKPÁRVÁSÁR AZ ÁRUHÁZAKBAN

Szenzációs ajánlatok, nagy kedvezmények, kiváló ár-érték arány, top márkák!
Érvényesség: 2021.04.22 - 26.

Szórólap letöltése

NIKE Wildhorse Trail 7 férfi terepfutó cipő

A masszív kialakítása segít lenyomni a kemény és extrém terepfutásokat. A felsőrész tartós szellőzést és tartást biztosít ott, ahol szükséged van rá. A habból készült középtalp párnázása dinamizmust garantál minden kilométerre.

ULTRABOOST 21

Prototípus prototípus után. Innováció az innováció után. Tesztelés tesztelés után. Üdvözlünk a súly, a párnázottság és a reakciókészség tökéletes összjátékának versenyében.

YOU NEVER RUN ALONE

Bárhol futsz. Veled vagyunk.

INTERSPORT

Az INTERSPORT sportszaküzletek hálozata olyan emberek számára, akik szeretnek sportolni. A világ 44 országában több, mint 5.300 áruházával vagyunk jelen a sportkereskedelem piacán.
Az INTERSPORT márkás termékek gazdag választékát nyújta, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínáljuk. Szaktanácsadóink mindig készséggel segítenek abban, hogy a vásárlók megtalálják a tökéletes sportcipőt, megfelelő ruházatot és passzoló kiegészítőt, legyen szó bármilyen vásárlói igényről.
Az outdoor, labdarúgás, futás, fitnesz, kerékpározás, csapat- és teremsportok, valamint téli sportok kategóriái mellett számos más területen is jelen vagyunk.
Annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészülj a sporttevékenységekre, a világ legnagyobb sportmárkáit kínáljuk számodra, mint például a Nike, ADIDAS, Asics, Under Armour, Helly Hansen és Columbia.
Ezen felül az INTERSPORT számos exkluzív márkával rendelkezik, mint a McKinley, TECNOPRO, ENERGETICS, PRO TOUCH és FIREFLY.
Filozófiánk egyszerű: Minél nagyobb örömödet leled abban, amit csinálsz, annál gyakrabban fogod csinálni. Ezért mi olyan termékekkel és tanácsokkal szeretnénk szolgálni, ami az örömöket maximalizálja.
INTERSPORT - THE HEART OF SPORT