Bringa: szabadság két keréken

Végeláthatatlanul a kilométereket róni, vagy legyőzni a legmagasabb hegyet? Kényelmesen bringázgatni vagy munkába tekerni? Minden igényre megtalálható a megfelelő bringa. High tech felszerelés, terep- vagy komfortbringa, biztonság és a legújabb modellek, ezek jelentik ma a bringázást címszavakban.

Egyre népszerűbb sport a bringázás: mind többen ismerik fel egészségre előnyös hatását, vagy éppen tekernek vele munkába, mert akár még gyorsabban is beérnek, mint tömegközlekedéssel, vagy olcsóbban, mint autóval. A bringautak ugyan lassan épülnek ki, de az elszánt bringás kirándulók már meg tudják találni Magyarországon is az izgalmas túraútvonalakat és a bringás turizmus is egyre inkább kiépülőben van.

Bringáznak a gyerekek

Minden gyerek alig várja, hogy a tricikliről áttérhessen a kétkerekűre, és végre a „nagyokhoz” tartozhasson. Nagyon fontos azonban, hogy az új bringa megfelelően felkészített és biztonságos legyen a kicsik számára. Az INTERSPORT-nál minden gyerek és felnőtt kerékpár készre szerelten és menetkész beállításokkal várja új gazdáját

Milyen kerékpárt vásároljak?

E-Bike

A bringázás egészen új élményét nyújtják az elektromotorral felszerelt kerékpárok, melyek az igényeknek megfelelően segítenek rá a hajtásra bringázás közben. Akár hegymenetről van szó, akár hosszabb tekerésről, a bringázás az e-bike-okkal egészen új dimenziót jelent! Az elektromos mountainbike-okkal pedig a hegymenet lesz szinte gyerekjáték, és a kihívások más értelmet nyernek. Egy trekking e-bike-al a hosszabb kirándulásokból válik igazi élmény. Az e-bike-okkal megspórolható egy-egy autóút is, ezáltal nemcsak a környezetünknek teszünk jót, de saját egészségünknek is.

Cross biciklik: kombi bringa egy kis vadsággal fűszerezve

A „mindennapi” versenybringákat nevezzük tulajdonképpen cross bringának. A teleszkóppal felszerelt változatok minden túrabringásnak és fitness freak-nek igazi kihívást vagy éppen kényelmet garantálnak, attól függően, hogy milyen módon használjuk azt. A Genesis modellek minden igénynek megfelelően vannak felszerelve: sárhányók, letámasztó vagy csomagtartó szolgálja a bringásokat.

Mountainbike-ok

Downhill száguldozás? Túra és versenybringázás? A széles modellválasztékban mindenki talál számára megfelelőt. Különböző súlyú modellek, sokféle vázmagasság, rugózás, fék és hajtórendszerek állnak rendelkezésre. Sportos hölgyek számára kifejezetten női modellek is választhatók, melyek a női anatómiának és igényeknek jobban megfelelnek: többek között a felső váz alacsonyabbra került, hogy kényelmesebb legyen a bringa.

Trekking bringák: a mindennapokra és bringatúrákra

A mindent tudó trekking kerékpárok egyesítik a többféle igényeket: kiválóan alkalmasak akár többnapos túrákra, és tökéletesen megfelelnek a pékségbe való eltekeréshez is. A függőleges ülőpozíció kényelmes, a csomagtartó pedig mindig elbír még valamit.

Fedezd fel az INTERSPORT-nál kapható GENESIS kerékpárokat.

Áruházainkban nemcsak kerékpárokat, hanem minden szükséges felszerelést, kiegészítőt, valamint ruházatot és cipőt is tartunk széles választékban. Szaktanácsadó kollégáink aktív bringás tapasztalattal rendelkeznek és segítenek megtalálni az egyéni igényeknek leginkább megfelelő modellt gyereknek és felnőttnek egyaránt.

Legfontosabb márkáink: