Schladming-Dachstein

Tél a steiermarki Schladming-Dachstein sírégióban

Irány a téli örömök!

ski

Élvezzük gondtalanul a telet! Ez a steiermaki Schladming-Dachstein régióban nem fog nehezünkre esni. A lenyűgöző táj tökéletes díszletet biztosít a síeléshez, a sífutáshoz és a hasonló téli élményekhez. Mindehhez pedig nagyszerű kulináris élmények, valamint a híres stájer vendégszeretet társul. A sísport kedvelőit itt egy 10 hegyből és összesen akár 230 km-ből álló pályarendszer várja. A Ski amadé régió - Ausztriában a legnagyobb -, minden igényt kielégítő síélményt biztosít az érdeklődők számára. Kiemelkedő élményt jelent a schladmingi 4-es hegyrendszer („4-Berge-Skischaukel“). Ez a legnagyobb összefüggő sípályarendszer a stájer Ski amadé régión belül, a maga 123 km pályarendszerével. A legjobb ajánlatokat a „Ski amadé – MADE MY DAY“ csomag tartalmazza, mely megvásárlásával exkluzív kis csoportokban, profi kísérőkkel élhetünk át negyszerű pillantokat!

További családi síhegyek

ski

A Schladming-Dachstein régióban több kisebb síhegy is található, amelyek különösen a gyermekes családok körében népszerűek. Könnyű áttekinthetőségüknek és a családi ajánlatok lenyűgöző választékának köszönhetően ezek a kisebb síterepek mindennel rendelkeznek, amire egy gondtalan családi síeléshez szükség van.
A Ramsau am Dachstein síterepen egyszerre több fénypont is várja a családokat. Itt található Stájerország legnagyobb gyermek-sívilága. A KaliLandban és Kali élménypályáin – 7 tágas és biztonságos élménypályán – már a legkisebbek is játékosan módon sajátíthatják el a síelés alapjait. Mindeközben pedig Kali, a télisportközpont kabalafigurája kíséri őket és gondoskodik a jókedvről.
A Galsterbergen elmenekülhetünk a nagy síközpontok nyüzsgése elől. A könnyű sípályák széles választéka ideális feltételeket kínál a kezdőknek, a gyerekeknek és a családoknak is a kikapcsolódásra. A Galsterberg fénypontja azonban minden bizonnyal a gall sífalu. A teljesen besíelhető falu számos látnivalót kínál a kicsiknek és nagyoknak egyaránt: a számos gall kunyhótól a beszélő gall figurákig számos meglepetés várja itt a gyerekeket.

FEDEZD FEL A SÍFUTÁSBAN REJLŐ NYUGALMAT!

ski

Ramsau am Dachsteinben található az összesen 220 km hosszú sífutó központ, mely kezdőknek és profiknak egyaránt óriási élményt biztosít. A pályákat naponta gondozzák, hogy mindig tökéletes állapotban találják őket a síelők. Több innen induló pálya érinti a hatalmas Dachstein csúcsot is, így garantálva pompás kilátást a stájer hegyóriás déli falára nézve. De természetesen a völgyben is akad bőven látnivaló több sípályáról is, ilyen pl. a „Kristal“-pálya Untertalban, vagy a „Spechtensee“-pálya Wörschachwaldban.

SZÁNKÓZZ KI A HÉTKÖZNAPOKBÓL!

ski

Schladming-Dachsteinben nemcsak a mindennapi stressz elől menekülhetünk el, hanem szánkózhatunk is nagyokat! Milyen szerencse, hogy a szánkózás az egyik legnépszerűbb téli sport a Ski amadé sportrégióban! Itt összesen hét szánkópálya található. Napközben és éjszaka is szórakoztató szánkópartikon vehetünk részt, ha kedvünk támad rá. A stájer Hochwurzen, a Ski amadé területén található 7 km-es szánkópálya, az egyik leghosszabb az Alpokban. A világításnak köszönhetően pedig semmi sem akadályozza az esti szánkózást, úgy a Galsterbergen, mint a Rittisbergen.

A pályákon túl

A régió lejtőin túl is sok a látnivaló, itt egyszerűen magunk mögött hagyhatjuk a mindennapi élet gondjait. Schladming-Dachstein hegyein minden megtalálható, ami egy gondtalan sítúra élményhez szükséges. A Planai-on, a Hochwurzenen és a Galsterbergen, a Ski amadé síhálózat összes síelhető hegyén külön túrasí pályák vannak a hagyományos sípályák mellett. A schneebärenlandi Riesneralm heti rendszerességgel kínál sítúra-esteket.
Télen is bicikliznél? A kerékpárrajongóknak sem kell lemondaniuk a téli szórakozásról. Ahogy a neve is sugallja, a fat bike-ok széles gumikkal vannak felszerelve, így ezeket a speciális bringákat még a mély hóval borított utakon is könnyű irányítani. Egy élmény, amit nem fogsz egyhamar elfelejteni!
A régió felfedezése korcsolyán is hatalmas kaland. Ha a hőmérséklet engedi, hallani lehet, ahogy a jég roppan a fagyott Putterersee-n Aigenben. A régióban összesen öt jégpálya található.

DŐLJ HÁTRA ÉS ÉLVEZD!

ski

A gondtalan téli nyaralás során a gasztronómiai élvezeteket sem szabad elhanyagolni. Még szerencse, hogy steiermarki Schladming-Dachstein régióban a páratlan helyi konyha számos lehetőséggel vár rád hegyen és völgyben egyaránt. A stájer vendégszeretet lenyűgöző és kényeztető is egyben.

#schladmingdachstein #visitstyria #visitaustria #winter #schnee #mountainlovers #skiing #winterliebe #genuss #skigenuss

 

Fedezd fel a régiót:

Ski amadé
Steiermark
Schladming-Dachstein

Nyerj aktív pihenést a steiermarki Schladming-Dachstein-be!

Dőlj hátra és élvezd a régiót pároddal vagy családoddal! Próbálj ki minden sportot, amit a régió biztosítani tud számodra!

Válaszd ki, melyik csomagot szeretnéd megnyerni:

Családos csomag:

  • 3 éjszaka szállás 4 csillagos hotelben félpanziós ellátással
  • 2 felnőtt és maximum 3 gyerek számára
  • aktív szolgáltatással együtt, mely a szezonhoz igazodik (síbérlet vagy e-bike bérlés)
  • maximum 5 db Steiermark kártyával

2 személyes csomag:

  • 3 éjszaka szállás 4 csillagos hotelben félpanziós ellátással
  • 2 felnőtt számára
  • aktív szolgáltatással együtt, mely a szezonhoz igazodik (síbérlet vagy e-bike bérlés)
  • 2 db Steiermark kártyával

A nyereményjáték 2022.11.15. – 12.21. között tart.

A nyereményre való jelentkezéssel automatikusan elfogadod a játék részvételi feltételeit. A részvételi feltételek ITT talható.

 

JELENTKEZÉSI LAP