INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Kayenne Small úszószemüveg
Kayenne Small úszószemüveg

Aqua Sphere · Kayenne Small úszószemüveg

gyerek Búvármaszk
7.990 FT
Szín: fekete
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 8:00–18:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Az egyedülálló túlméretezett lencsekialakítású úszószemüvegek az alacsony profilú mikrokeretnek köszönhetően a jobb látást kiváló hidrodinamikával kombinálják. Stabilizáló orrhíddal is rendelkeznek a biztonságos és kényelmes illeszkedés érdekében. Egyszerű, egyérintéses beállítás a Quick-Fit BuckleTM segítségével a tökéletes illeszkedés érdekében. Ez a kombináció teszi a Kayenne úszószemüveget ideális választássá akár a medencében, akár a nyílt vízen. 6-14 éves gyermekek számára alkalmas.
Cikkszám: 160000610
Jellemzők
Az Antifog egy páramentesítő réteg az szemlencsék belsejében. Ez a réteg jelentősen csökkenti a tükröződést. Javasoljuk, hogy úszás után tiszta vízzel mossa ki az úszószemüveget, és mielőtt a tokba teszi, tartsa teljesen szárazon a szemüveget. Ne törölje meg a szemüveget semmilyen zsebkendővel vagy ne érintse meg, károsítja a párátlanító réteget, és a szemüveg be fog párásodni.
Az UV-szűrő elnyeli a veszélyes UVA és UVB sugárzást, amely károsíthatja a látást. Az UV-szűrővel ellátott úszószemüveg alkalmas külső és belső úszáshoz.
A szemüveg széles látószögű, így széles látószöget biztosít, és megfigyelheti a környezetet. Ideális a nyílt vízen vagy triatlonban úszók számára.
Az úszószemüvegek középen dupla pántokkal rendelkeznek. A szemüvegtok oldalaiból egy pánt van, amely középen ketté van osztva. Az osztott szalag előnye a jobb kezelhetőség és a kényelmesebb feszítés. A megduplázott pántok jobb tartást biztosítanak a szemüvegnek.
A szemüveg rugalmas orrnyereggel rendelkezik. Ez a fajta orrnyereg nem állítható. Ez azt jelenti, hogy az okulárok csatlakozása fix. A rugalmas orrnyereg azonban nagyon puha, rugalmas és könnyen alkalmazkodik az úszó arcához. Ezenkívül nem áll fenn az elvesztésének vagy elengedésének veszélye.
Anyaga: Szilikon Plexisol