INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT
30 NAPOS VISSZAKÜLDÉS
INGYENES ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL
Kaiman I felnőtt úszószemüveg
Kaiman I felnőtt úszószemüveg

Aqua Sphere · Kaiman I felnőtt úszószemüveg

ferfi Úszószemüveg
12.990 FT
Szín: fekete
fehér
fehér
Méret:
000
Gyors szállítás
Áruházi átvétel 8:00–18:00
Hívj minket: +36/30-581-6253
Biztonságos fizetési lehetőségek!
ÁTTEKINTÉS
Az első hajlított lencsékkel ellátott szemüvegünk, amely 180 fokos látást biztosít az aktív úszóknak. A kényelem és az illeszkedés szem előtt tartásával tervezett Kaiman szabadalmaztatott Softeril anyaggal és könnyen állítható oldalsó csatokkal rendelkezik.
Cikkszám: 160610912
Jellemzők
Az úszószemüveg Softeril tömítéssel rendelkezik. A Softeril egy nagyon lágy antiallergén szilikon. Felnőttekre szabott univerzális méret.
UV filter elnyeli az UVA és UVB sugarakat, amelyek a látás károsodását okozhatják. Az úszószemüveg kültéri és beltéri úszásra is alkalmas.
A szemüveg széles látószögű, ennek köszönhetően jobban tudja figyelni környezetét. A nyílt vízen úszók és a triatlonisták számára ideális.
Az Antifog egy párásodás elleni réteg a lencsén belül, mely nagy mértékben csökkenti a szemüveg párásodását. Úszás után ajánljuk az úszószemüveget tiszta vízzel leöblíteni és a tokba helyezés előtt hagyni alaposan megszáradni. A szemüveget ne törölje semmilyen törlőkendővel és ne is érintse a lencsét, nehogy megsérüljön a párásodás elleni réteg.
Az úszószemüveg pántja a lencsék mellett kezdődik és középen megkettőződik. Ennek előnye a könnyebb manipuláció és kényelmesebb rögzítés. A megkettőzött pánt jobban tartja a szemüveget a fejen.
A szemüveg orr része rugalmas. Az orrnyereg nem állítható át, így a lencsék összekapcsolása stabil. A rugalmas orrnyereg azonban nagyon puha, hajlítható és könnyen igazítható az úszó arcához. Sőt mi több, nem kell aggódnia, hogy elveszíti vagy meglazul.