A sport mindenkié

Nem számít, mit sportolunk vagy milyen gyorsak vagyunk, az aktív életmód előnyei mindenki számára élvezehtők. Számos kedvező hatása van a sportolásnak, legyen szó akár gyerekről, felnőttről, bármely életszakaszban. Kezdők vagy versenysportolók - mindenki megtalálja a kihívást az életben.

Az INTERSPORTnál elkötelezettek vagyunk abban, hogy a vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínáljuk. Szaktanácsadóink mindig készséggel segítenek abban, hogy megtalálják a tökéletes sportcipőt, megfelelő sportruházatot és passzoló kiegészítőt, legyen szó bármilyen vásárlói igényről.

Szenvedélyünk a sport, jövőnk a sport...

Intersport Magyarország

Az INTERSPORT Magyarország 13 áruházával a vezető sportszerkereskedők közé tartozik. Körülbelül 150 munkatárs dolgozik a cégnél. A cég ügyvezetője Horváth Csobán. A magyarországi vállalat a térségben 6 országban jelen lévő Intersport csoport licensz-tagja, mely Magyarországon kívül Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban több, mint 1800 áruházzal, valamint több, mint 3,5 milliárd eurós árbevétellel van jelen.

Számok és tények

Az INTERSPORT áruházak száma: 13
A forgalmazott márkák száma: 400
A forgalmazott sportcikkek száma: 150.000