Cofidis áruhitel lehetőség az áruházakban

Hitelfelvétel Alapfeltételei:

• 18. életév betöltése
• Állandó magyarországi lakcím
• A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a negatív KHR listán
• Saját telefonos elérhetőség
• Rendszeres, minimum nettó 70.000 Ft-os jövedelem
• Alkalmazott vagy és munkabért kapsz – minimum 3 hónapos munkaviszony a jelenlegi munkahelyeden, határozott idejű munkaszerződés esetén munkáltatói nyilatkozat, hogy a futamidő végéig szándékukban áll a szerződés meghosszabbítása
• Nyugdíjas vagy véglegesített rokkantsági ellátásban részesülsz – határozattal igazolni szükséges, hogy meddig kapod a rokkantságit
• Egyéni vállalkozó esetén minimum 2 éves lezárt egyéni vállalkozói múlt
• Adóazonosító jel bemutatása

Szükséges dokumentumok:

1. Személyi igazolvány / kártya alapú vezetői engedély / az útlevél mindkét oldalának másolata
2. Lakcímkártya – a lakcímet tartalmazó oldal fénymásolata
3. Jövedelemigazolás:
3.1 550 000 Ft alatti hitelösszeg esetén: Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldala, arról a számláról, ahová a jövedelem érkezik (bankszámlakivonat formátuma lehet eredeti vagy online bankból kinyomtatott kivonat), vagy banki formanyomtatványon kitöltött munkáltatói igazolás, a munkáltató által kitöltve. Az igazolás 30 napnál nem lehet régebbi. Nyugdíj esetén: Nyugdíj éves elszámoló lap, vagy ha rokkantsági ellátásban részesül, kérjük, ezen dokumentum mellé bemutatni a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozatot is.
3.2 550 000 Ft feletti hitelösszeg esetén: Alkalmazott: Munkáltatói igazolás. Az igazolás 30 napnál nem lehet régebbi, eredetiben szükséges, mely lehet a Cofidis formanyomtatvány, vagy azzal megegyező tartalmú, a munkáltató által megfelelően kitöltött nyomtatvány. Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata, vagy ha rokkantsági ellátásban részesül, ezen dokumentum mellé szükséges a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat.
3.3 Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosul: MÁK (Magyar Állam Kincstár) által kiállított igazolás, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat szükséges, amelyre a családi pótlék utalás érkezik a MÁK-tól.
3.4 Egyéb jövedelemigazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.
3.5 Munkáltatói igazolást az alábbi linkről lehet letölteni: Munkáltatói igazolás
3.6 További információk: cofidis.hu/aruhitel