Érintkezés nélküli kézbesítés az intersportnál!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel szállító partnerünk (Express One Hunagry Kft.) kifejlesztett egy érintkezés nélküli kézbesítési folyamatot.

Célunk, hogy minimalizáljuk a kézbesítéskor a személyes kontaktust, így amennyiben a címzett nem kívánja a futárainknál aláírni az általuk kézbesítésre használt mobil eszközt, úgy az alábbiakban ismertetett alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása:

1.) A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2.) A címzett által, a korábban kapott előértesítő e-mailben található linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt közvetlenül felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3.) A csupán pár percig élő véletlenszerűen generált kódot futárunk megadja a címzett részére.
4.) A címzett beírja a kódot, majd a jóváhagyom gombra kattint és az ezt követően megjelenő aláírás mezőben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5.) Az aláírás mentése gombra kattintva az aláírás elküldésre kerül futárunk részére, aki frissítve készülékét, ellenőrzi ezt saját eszközén, majd fizikailag is átadja a küldeményt.

A fenti biztonságos, érintkezés nélküli kézbesítési megoldás egyetlen fontos feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető.

Ez a megoldás egyben garanciát is jelent arra nézve, hogy a címzett valóban átvette a küldeményt.

A kézbesítés még ennél is biztonságosabbá tehető a készpénzes utánvét helyettesítésével, azaz a rendelés folyamán a címzett előre fizet (kártyával), vagy a kézbesítés során a címzett kártyával fizet a futárnál.