Általános szállítási információk

Szállítási díjak

Rendelj 20.000 forint felett, és csomagodat ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területén! 20.000 forint alatti rendelés esetén, a házhoz szállítás díja 1.500Ft

Szállítási idő

Nálunk a Te elégedettséged a legfontosabb, ezért mindent megteszünk azért, hogy a megrendelésedet a lehető leghamarabb megkapjad.
A magyarországi telephelyről kiszállított rendelések 2-4 munkanapon belül kerülnek kiszállításra, azonban, ha a rendelt termék az ausztriai raktárunkból kerül kiszállításra, akkor a szállítási idő 7-10 munkanap is lehet (jelenleg az ausztriai raktárból történő kiszállítás nem üzemel).

A rendelés leadását követően a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk a rendelésed állapotáról, valamint a csomagod nyomonkövetési lehetőségéről.

A megrendelést Magyarország teljes területén, bármely címre teljesítjük. Amennyiben a szállítási cím és a számlázási cím nem egyezik, akkor kérjük, hogy a szállítási címet a fizetés során ne feledd el magadni!

Kerékpárok rendelése

Jelenleg a kerékpárok online rendelése nem lehetséges. Az áruházi készletek megtekintésénél tudod megnézni, hogy mely kerékpár mely áruházunkban elérhető, hol tudod személyesen megvásárolni.

 

Szállító partnerünk

A csomagjaink házhozszállításáról az Expres One Hungary Kft. gondoskodik. A megfelelő adatok megadásával lehetőséged van csomag nyomonkövetésére az alábbi oldalalkon, attól függően, hogy hol került feladásra a csomag.
Magyarországi feladás esetén: Nyomonkövetés Express One Kft.
Ausztriai feladás esetén: Nyomonkövetés Post.at

Érintkezés nélküli kézbesítés

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel szállító partnerünk (Express One Hunagry Kft.) kifejlesztett egy érintkezés nélküli kézbesítési folyamatot.
A folyamat részletes leírását ide kattintva olvashatod el: Érintkezés nélküli kézbesítés