Click & Collect / rendelés áruházi átvétele

Mit jelent a Click & Collect?
A Click & Collect az jelenti, hogy az online rendelésedet átveheted az általad kiválasztott INTERSPORT áruházban.

Mennyibe kerül ez a szállítási mód?
A Click & Collect (áruházi átvétel) kézbesítési móddal a szállítás mindig ingyenes, függetlenül a vásárlás végösszegétől.

Mikor tudom átvenni a rendelésemet?
A rendelésedet az általad kiválasztott áruház teljes nyitvatartási idejében át tudod venni, de kérünk, hogy lehetőleg legkésőbb fél órával a zárás előtt gyere a csomagodért.

Milyen kiszállítási idővel számolhatok?
Ha az általad megrendelt termék(ek) elérhető(ek) az általad kiválasztott áruházban, akkor általában legkésőbb a rendelés másnapján átvehető(ek). Ha azonban a megrendelt temrékek részben, vagy egyáltalán nem elérhetőek a kiválasztott áruházban, akkor a szállítási visszaigazolásban kapni fogsz egy linket, mely a szállítás nyomonkövetésére szolgál.

Mennyi időm van átvenni a csomagot
A rendelésedet a megérkezéstől számított 14 napon belül veheted át.

Milyen fizetési lehetőségek vannak Click & Collect-es szállítás esetén?
Az áruházi átvétellel történő rendelések esetén csak online bankkártyás fizetést fogadunk el. Az átvételkor történő fizetésre nincs lehetőség.

A helyszínen kicserélhetem, levásárolhatom, vagy vissza kaphatom a vásárlási árat, ha mégsem jó a megrendelt termék?
Sajnos a helyszínen nincs lehetőség rá, hogy a nem jó termékeket kicseréld, az árát levásárold, vagy a vételárat visszafizessük.

Mit tehetek ha nem lett jó a megrendelt termék?
Ha a megrendelt termék mégsem megfelelő számodra, akkor lehetőséged van a visszaküldendő terméket (amennyiben nem látszódnak rajta használat jelei) az áruházban leadni, s mi a visszáru regisztrációja után visszautaljuk a vételárat.

Jelenleg az áruházi átvételi lehetőség és a visszárus termékek leadása az alábbi áruházakban érhetőek el:
INTERSPORT Budaörs - Allee - Duna Pláza - Ferihegy - Debrecen - Győr - Veszprém - Kaposvár - Szombathely - Keszthely - Siófok - Nagykanizsa - Zalaegerszeg