Üdvözlünk az INTERSPORT webáruházában! Termékválasztékunk folyamatos bővítés alatt áll.

Nike Air Max

Ünnepeld az Air Max Napot stílusosan! A kollekció összes darabja a határaid átlépésére inspirál az Air egyedei megjelenésével.

Az új SOLAR DRIVE a komoly futók kiindulópontja. Idáeális kontrollt biztosít és minden utadon támogat.

SOLAR DRIVE

Nike Epic React Flyknit 2

HIGGY AZ ÉRZÉSNEK

FOR THE RUN

Mindegy miért futsz, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van.

Lendületet ad a mozgásodnak.

Ultraboost 19

Érvényesség 2019.03.20 - 25.

Március 20.-i szórólapunk

Változtass a játék állásán egy szempillantás alatt, s fejezd be precízen!

NIKE PHANTOM VENOM

Csak pár lépés az ideális futócipő

Számítógépes lábanalízis

INTERSPORT

Az INTERSPORT sportszaküzletek hálozata olyan emberek számára, akik szeretnek sportolni. A világ 44 országában több, mint 5.300 áruházával vagyunk jelen a sportkereskedelem piacán.
Az INTERSPORT márkás termékek gazdag választékát nyújta, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínáljuk. Szaktanácsadóink mindig készséggel segítenek abban, hogy a vásárlók megtalálják a tökéletes sportcipőt, megfelelő ruházatot és passzoló kiegészítőt, legyen szó bármilyen vásárlói igényről.
Az outdoor, labdarúgás, futás, fitnesz, kerékpározás, csapat- és teremsportok, valamint téli sportok kategóriái mellett számos más területen is jelen vagyunk.
Filozófiánk egyszerű: Minél nagyobb örömödet leled abban, amit csinálsz, annál gyakrabban fogod csinálni. Ezért mi olyan termékekkel és tanácsokkal szeretnénk szolgálni, ami az örömöket maximalizálja. Ezért a szlogenünk: Sport to the People!