Legyen Ön is INTERSPORT Partner!

Önálló vállalkozások állnak az INTERSPORT sikere mögött 

   This page in English   
Az INTERSPORT a világ legnagyobb és legsikeresebb sportszerkereskedelmi szervezete –immáron  több, mint 40 éve. Az INTERSPORT-szakáruházak önálló vállalkozások, amelyek a legjobban ismerik a helyi piacot és ebben optimálisan integráltak. A franchise-rendszer elegendő szabad teret hagy és nagymértékű individualitást enged meg, a tagoknak és partnereknek az INTERSPORT-tal kötött szerződéseknek kezdetektől fogva ez adja a sikerét.

Minden INTERSPORT-székhely a mindenkori helyi igényekre épít, ennélfogva  a helyi piactól függően variálja a méreteket és a készletet. A piacfejlesztésért Magyarországon az INTERSPORT Ausztria felelős. 
 
Partnereinknek kitűnő és átfogó szolgáltatást nyújtunk, amely magába foglalja a professzionális telephely-elemzést, az áruház megtervezését és berendezését csakúgy, mint a közös marketinget és a jól bevált értékesítési koncepciókat, valamint az informatikai, árugazdálkodási és kasszamegoldásokat. Árukínálatunk egyaránt tartalmaz exkluzív és világmárkákat, melyek garantálják az optimális ár-teljesítmény-arányt. 


Érdeklődik a sport iránt? Szeretne saját sportszaküzletet létrehozni? Az INTERSPORT jól bevált franchise-koncepciójával valóra válthatja az álmát!


Számítunk válaszára! Rendelje meg információs anyagunkat!

M.Sc. Csobán Horváth
INTERSPORT Magyarország
Kinizsi utca 5/a
HU - 2040 Budaörs

Tel: +36 23 428 725
E-Mail: headoffice_(a)_sport.co.atVideo "INTERSPORT"

INTERSPORT Imázsbrossúra

Információ letöltésként (256KB)