Garanciák

 

 
   
                

Az INTERSPORT-nál vásárolni, világszerte a gondtalan bevásárlást jelenti. A világ 40 országában, több mint 5500 INTERSPORT szakáruházban számíthatnak az INTERSPORT ügyfelei a legmagasabb szintű tanácsadásra, támogatásra és szervizszolgáltatásra

 

 
   
 

Amennyiben olyan terméket vásárolna az INTERSPORT-nál, mely nem felelne meg elvárásainak, akkor azt, a vásárlást követő 4 héten belül minden további nélkül kicseréljük. Terméket csak akkor áll módunkban visszacserélni, ha az áru az eredeti csomagolásban található és nem fedezhetők fel rajta használatra utaló jelek. A cseréhez feltétlenül szükséges a vásárlást igazoló eredeti pénztárblokk bemutatása.

 

 
   
 

Amennyiben a nálunk vásárolt terméket (azonos méret, azonos szín) a vásárlástól számított 7 napon belül Magyarország területén bizonyíthatóan kedvezőbb áron tudja megvásárolni, abban az esetben a különbözetet készpénzben megtérítjük Önnek. Interneten megjelenő ajánlatra a garancia nem vonatkozik.

 

 
   
 

Biztos lehet abban, hogy az INTERSPORT-nál Önt kizárólag a legjobb képzettséggel rendelkező eladók látják el  tanácsokkal. Eladóink rendszeresen részt vesznek oktatási intézmények által szervezett termék - és szaktanfolyamokon, és számos sportágban gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Amennyiben az eladó által adott szaktanácsadással Ön mégsem elégedett, úgy kérjük, hogy forduljon a helyszínen az üzletvezetőhöz. Problémáját garantáltan megoldjuk!

 

 
   
 

A legjobb sportmárkák újdonságait, a legjobb sportfelszerelések és termékek széles választékát kínáljuk Önnek, melyet világszerte naponta több mint 150.000 ember kiszolgálása révén szerzett tapasztalataink alapján állítunk össze.