2013 legmenőbb fürdőruha-kollekciója az Intersportnál

03.05.2013

Divatos és egyéni - ilyen a 2013-as Intersport fürdőruha-választék. Neonszínű, csíkos, kockás. Egy közös van bennük: minden alakra tökéletesen passzolnak.

2013 nyarán a hölgyek és az urak neonszínekben és a legváltozatosabb fazonú fürdőruhákban pompáznak a strandon.   A hölgyek egyéni módon állíthatják össze fürdőruhájukat: szabadon kombinálhatják  a Bandeaux-felsőrészt a forrónadrággal, a nyakbaakasztós melltartót a háromszög alakú alsóval. Minden kombináció üt, és egyesével kapható az Intersportnál.

Itt nem a méret a lényeg! Az Intersport exkluzív mákáit, a  Firefly-t, a Magic M-et és az Etirel-t is úgy tervezték, hogy a problémás területeket elfedje, és a test előnyös részeit domborítsa ki. Nem követünk standard szabásmintákat, hanem az Intersport vevőkörének reális igényeit igyekszünk kielégíteni. A könnyebb eligazodás végett a C és D kosaras melltartókat speciális címkével láttuk el. Természetesen coach-aink is szívesen szolgálnak stílustanácsokkal.

„pöttyök & csíkok“ a Magic M-től: egy trend, egy bikini-kollekció és 30 outfit

Legjobb példája a 2013-as fürdőruhadivat sokszínűségének a Magic M „pöttyök & csíkok“ kollekciója.  A kék frissessége, valamint a pöttyök és csíkok merész kombinációja reményeink szerint minden nőt magával ragad.  A hatféle felsőrész és az ötféle alsó így összesen 30 különböző variációs lehetőséget rejt! Van aki forrón szereti, annak a legjobb választás a Firefly hullámos bikinije. Ez a fazon is kapható mindenféle kombinációban: a felső és alsó rész önállóan is megvásárolható.

Az optikai sokféleség mellett a legütősebb fürdőruhadivat eddig még nem látott mértékben strapabíró is: sok Firefly- és Magic-M-kombó alapanyaga az elastán egyik fajtája, a  „Lycra Xtra Life“, ami ötször ellenállóbb, mint a hagyományos anyagok. Az Intersport-vásárlók ezáltal sokkal hosszabb ideig élvezhetik fürdőruhájukat.  

Divatos férfiak háromféle trendi fürdőnaci-típus közül választhatnak: hosszúszárú deszkás-shortok, középhosszú shortok (angolul „Jammer“) és rövid shortok közül. Színüket és mintájukat tekintve semmivel sem maradnak le a női divattól: fotólenyomatok, színes minták vagy neonszínek - az idei nyáron az urak is a változatosságra szavaznak!

Az Intersport-üzletekben az egész család talál a maga számára megfelelő fürdőruhát. A gyermekrészlegen korosztályonként változik a szortiment, hiszen ahogy nőnek a gyerekek, úgy változik az ízlésük. Az Intersport-boltok felkészültek a gyerekek igényeire, a színek és formák sokaságát kínálják. Hogy ne csak a divatra, de az egészségre is odafigyeljünk egyes Firefly és Etirel - modellekhez hozzá illő napvédő póló is kapható.