INTERSPORT mountainbike maratonok 2011

powered by GENESIS


A mountainbike varázsa

Idén először viseli három, Magyarországon, Ausztriában és Szlovákiában megrendezendő, látványos mountainbike verseny az INTERSPORT mountainbike maraton powered by Genesis címet. Az Intersport főszponzorként támogatja a három ország legnépszerűbb mountainbike versenyeit.

Az Ön Genesis-csomagja:  

Részvételi nyomtatványok>>Duna MTB Fesztivál, Magyarország

2011. július 3., Visegrád


Visegrád immár több mint tíz éve ad otthont a Duna Mountainbike Maratonoknak nyaranta. Évről évre tíz országból, 1500-nál is több hegyikerékpáros vesz részt rajta. A versenyzők három versenytávon mérhetik össze erejüket: 36, 65 vagy 100 km-en. A résztvevők a Duna-völgy csodás környezetében 1000 és 3000 m közötti szintkülönbséggel fognak megküzdeni.

Aki a Genesis-csapat képviseletében rajtol el, bármelyik választott távra csupán kb. 25 euróért juthat hozzá a Genesis-csomaghoz.  

Nevezés>> 

A szervező hivatalos honlapja>>


Salzkammergut Trophy, Ausztria

2011. július 16., Bad Goisern

A Salzkammergut Trophy Európa egyik legimpozánsabb maratonja. A tavalyi évben 30 országból több mint 4000 részvevő állt rajthoz, 27,4 és 211,1 km közötti távokon. Idén már a jelentkezés első napjaiban 150-en jelezték részvételi szándékukat.

A Genesis csapattagoknak bármelyik távra csak 39 eurót kell fizetniük. 

Nevezés>>

A szervező hivatalos honlapja>>

A szervező videói>>


Stupava Trophy, Szlovákia  

2011. július 30. - 31., Stupava


Stupava, a délnyugat-szlovákiai kisváros minden év júliusának végén Közép-Európa mountainbike-fővárosává lesz. A Stupava Trophy résztvevői két versenytáv közül választhatnak: 40 km (900 m szintkülönbség) és 75 km (2000 m szintkülönbség). Mindkét szakasz a Kis-Kárpátok nyúlványaiban kanyarog, és nemcsak a sportteljesítmény szempontjából érdekes, de izgalmas természeti élményekkel is gazdagodnak a versenyzők.

Aki a Genesis-csomag mellett dönt, csupán kb. 25 euróért állhat rajthoz, a választott távtól függetlenül.

Nevezés>>  

A szervező hivatalos honlapja>>