Aktív nyár Semmeringen – ahol az egész család jól érzi magát!

 

 

Semmeringet joggal nevezik Varázshegynek. Nagyszerű túraútvonalaival, hegyi roller-, mountaincart pályájával, bikepark-jával nyáron is változatos szabadidős élményt nyújt.

A hegy mindenkinek aktív kikapcsolódást kínál.

Milleniumswarte Hirschenkogel kilátó. A Zauberg legmagasabb pontjaként a milleniumi kilátó egyedülálló kilátást nyújt a Semmering-Rax-Schneeberg területre egészen a Bécsi-medencéig.

Túrautak a kilátótól indulva, van köztük babakocsival is járható is.

Bikepark: Zauberbergen összesen 12 kilométernyi, részben újonnan kialakított, kezelt downhill pálya található az enyhe lejtésűektől egészen a meredekekig. Nem csak a bicajosoknak nyújt a Zauberberg tiszta biciklis élményt, hanem családok is megtalálják itt a számításukat. 

 

Játszon velünk az 5 napijegyért a Bikepark-ba! Tovább a jelentkezéshez!

 

 

Óriás roller- és mountaincartpálya: Az óriás rollerrel, mountaincarttal, védőfelszereléssel és sisakkal a családi úton lehet legurulni a völgybe. A haladók a freeride-pályán technikailag magas színvonalú részeket, de szórakozást ígérő jumpokat is találhatnak. A teljes mértékben természetes downhill-pályán gyakorlott bicajosok gyorsan és meredeken juthatnak le a völgybe. 

 

 A biciklipark egy másik fénypontja a völgyállomás melletti Northshore Park, amely különböző faelemekkel van berendezve. Aki az ugrást nem akarja megkockáztatni, a legjobb rálátást élvezheti a bicajosokra a ZauberBAR terszáról. 

A bringaparkban a haladó bringások mellett a kezdők és az egészen fiatalok is kitanulhatják a hegyi bringázás minden csínját-bínját. Részletek ITT.

A bringapark aljában a parkolóban ingyen wifi áll rendelkezésre, hogy az itt készült fotókat azonnal meg is oszthassuk barátainkkal!

A kényelmesebbek számára felejthetetlen élményt nyújt a vezetett offroad segway túra!  Részletes infók a túrákról ITT.

Panorámaterasszal és különleges kulináris ajánlatokkal kényezteti a vendégeket a Sporthotel és a Grand Hotel Panhans. Mindkét hotel a hegy közvetlen közelében található.

 

Bikepark Semmering

Nyitva tartás:

június: csütörtöktől vasárnapig 9:00 – 17:00

július és augusztus: minden nap 9:00 – 17:00

szeptember és október: csütörtöktől vasárnapig 9:00 – 17:00

 

 

 

Játszon velünk az 5 napijegyért a Bikepark-ba!

Nyerje meg az 5 napijegyet a Bikeparkba! A játék 2017.június 30-ig tart, sorsolás 2017. július 3-án.