|Több
 

Blog

INTERSPORT-Newsroom

INTERSPORT hírek

08.09.2016

Bemutatjuk kampányunkat: „Én is sportolok. Mint Te!“ Ismertté válnak az Intersportosok!

Tovább
Outdoor

03.05.2016

„Vissza a jövőbe“ a Hoverboard CityBlitz-el

Mintha lebegnél – ezt az érzést adja az Intersport új kétkerekűje

Tovább
Futas

25.04.2016

Folyadékbevitel sportolás közben

Miért kell sportoláskor többet innunk? És mennyivel többet? Olvasd el cikkünket a megfelelő folyadékbevitelről.

Tovább
Futas

21.01.2016

Terepfutás: Fuss szabadon – és legyen megfelelő a felszerelésed!

Ahol az aszfalt véget ér, ott kezdődik a futás új dimenziója.

Tovább
Téli sport

21.10.2015

Biztonságban a sípályán

Használd a fejed a pályád is – és ne csak használd, hanem védd is! Sisak, síszemüveg és hátprotektor – ez a hármas nyújtja a lehető legnagyobb biztonságot!

Tovább
Téli sport

21.10.2015

Különleges ajánlat családok számára!

Tovább
Kerékpározás

03.04.2015

Mire kell figyelni, ha gyermekekkel megyünk kerékpározni?

A legfontosabb szempont a gyermekek biztonsága. Ezért a gyermekek mindig hordjanak kerékpáros sisakot – még akkor is, ha gyerekülésben vagy utánfutóban ülnek. A sisak viselete mindig kötelező, hiszen baleset vagy esés még álló helyzetben vagy alacsony sebesség mellett is előfordulhat. A sisak nélküli esés következményeire pedig még gondolni sem szeretnénk.

Tovább
Téli sport

11.11.2014

Hócipőben fedezzük fel a téli erdőt

A szép nyári napokon szívesen barangolunk a természetben. Télen aztán sokan “téli álmot alusznak”, már ami a természetjárást illeti. Pedig bánhatják, mert hócipővel a téli erdőben is remekül lehet gyalogolni.

Tovább
Futas

11.06.2014

Extrémfutás: Légy „földön-futó“!

"Az ultrafutás egy alternatív univerzum, ahol úgy tűnik, a Föld szabályai nem érvényesek: A nők erősebbek a férfiaknál, öreg csávók erősebbek a fiatal csikóknál, és kőkorszaki fickók szandálban erősebbek bárkinél!"Az INTERSPORT-BLOG mindennek utánajárt.

Tovább
Outdoor

10.06.2014

OK, szóval hétvégi hegymászás? ...vagy komolyabb hegyhódítás? Az INTERSPORT két remek mászókalandot kínál.

Kalandra fel! Minden bizonnyal olyan túrára készülsz, ami mérföldkő lesz "mászókarriered" során, aminek esetleg még az elején jársz. Nézzük gyorsan, mi az, amit tudnod kell, mik a lehetőségeid. Először is, ha türelmetlen vagy, és máris bele szeretnéd vetni magad a magashegyi világba, akkor túraválasztás előtt az első dolog, amiről beszélni kell: az eddigi tapasztalataid. A jó hír az, hogy nem kell semmilyen hegymászótapasztalattal rendelkezned ahhoz, hogy életed legfantasztikusabb túráját megtedd - akár a jövő hétvégén.

Tovább
Hírek

03.06.2014

2014 legmenőbb fürdőruha-kollekciója az Intersportnál

Divatos, egyéni és remekül variálható - ilyen a 2014-es Intersport fürdőruha-választék. Sokszínű, csíkos, élénk. Egy közös van bennük: minden alakra tökéletesen passzolnak.

Tovább
Futas

15.04.2014

Chi-futás: tudatos és gazdaságos futás

Futás közben túl kevés hobbi-sportoló ügyel a helyes technikára. A chi-futásnál éppen ez a lényeg. A tai-chi harcművészet felismeréseit ülteti át a futásba. Eredmény: a test kevesebb energiát igényel, mégis ugyanarra a teljesítményre képes.

Tovább
Outdoor

11.04.2014

A túrahátizsákok helyes tisztítása

Azok számára akiknek az outdoor élmény több, mint egy-egy kirándulás a természetben, a megfelelő hátizsák egy nagyra becsült kísérő. Jó vagy rossz időben, egy kellemes sétához vagy akár hegymászáshoz, minden aktivitáshoz meg lehet találni az ideális hátizsákot amibe minden fontos és szükséges felszerelés belefér. Ahhoz azonban, hogy sokáig tartson, érdemes megfelelően ápolni azt.

Tovább
Fitnesz

01.04.2014

Miért tesz olyan jót a rendszeres sport testnek és szellemnek egyaránt

A sport egészséges - ezt már mindenki tudja. De mi is történik tulajdonképpen a szervezetünkben, amikor sportolunk? Mikortól érezhetők az első pozitív hatások? Az Intersport blogon megtalálja a válaszokat!

Tovább
Futas

29.03.2014

A változatos futás jobban motivál és erősíti a kitartást

A tavaszi-nyári hónapok a legideálisabbak a futásra. Itt az idő újragondolni, vajon elég változatos-e a futásunk, kell-e, lehet-e rajta változtatni? A változatosság nagyobb teljesítményt és motivációt hozhat a futásba.

Tovább
Show older posts