Játékötletek a változatos fürdőzéshez

18.05.2011

Már csak 34 nap, és itt a nyár! A a naptár szerint legalábbis. Legkésőbb akkor- de ha az időjárás a kegyeibe fogad minket, akkor akár korábban is – felmerül a kérdés, mit kezdjünk magunkkal a napon a pihenésen túl. Az Intersport-blogja ehhez ad most izgalmas és vidám ötleteket.

Tó, tenger, strand vagy egy kerti úszómedence – a hűs víznek nyáron igen nagy a keletje. A barátok és a család felkerekedik, és napfürdőzni vágy. Legyen bár a napozás a legkellemesebb időtöltés, a pancsolás, a vízi játékok méginkább felüdítenek. Milyen izgalmas is az! A felhevült testnek pedig ott vannak karnyújtásnyira a hűsítő habok.

Az idei szezon sztárjai a labdához hasonlatos neopren jellegű anyagból készült dobójátékok. Az Intersportnál a következők képezik a választékot:

Nerf Vortex Mega Heuler
Egy klasszikus új köntösben. A dobószerkezet sivítva hasít aerodinamikus alakjának köszönhetően, és jó messze ér földet. Alig igényel különösebb erőkifejtést. Nem hiányozhat a napozás és a toronyugrás közötti szünetekben.
időtényező: a kis szünetekbe iktatott játék
mókatényező: közepes-magas
az Intersportnál 19,99 euro körüli áron kapható

Schildkröt Miniball Duo
Ha kint már elviselhetetlen a hőség, jó ötletnek tűnik, ha a vízben röplabdázunk. Ehhez a leginkább neopren-labda dukál. Mert könnyű és kézre álló. A Schildkröt minilabda duó-szetben strandröplabda és rögbilabda található. Áruk mindössze 7,99 euro az Intersportnál.
időtényező: függ a játék fajtájától, a résztvevők számától és a kitartástól
mókatényező: közepes-magas

 

Crossboccia Set
Igazi precíziós játék, melynek tétje az, hogy a saját golyókat minél közelebb juttassuk a kis golyóhoz.
A Crossboccia-szet labdái az egyenetlen földfelületen is megállnak. Asztalok, székek, padok mind remek felületnek bizonyulhatnak.
időtényező: kell hozzá
mókatényező: megfelelően kárpótol
Ára az Intersportnál kb. 19,99 euro.