Intersport.hu/coachingzone új funkciókkal

21.12.2010

Az Intersport Coachingzone-megjelenése mától új funkcióval bővül. A személyes tréningnaplóban fogadásokat is lehet kötni, illetve versenyeket lehet rendezni. A programokat igény szerint a Facebook küldi automatikusan. A működésről az Intersport-blog-on tájékozódhat.

Személyre szabott tréningnaplóját az intersport.at/coachingzone –on bárki vezetheti, aki fitten szeretné tartani magát. Igény szerint ezek a bejegyzések a Facebook-profilban is megjeleníthetők. Így a barátok is bekapcsolódhatnak az edzésbe.A legújabb funkció: a fogadóiroda lehetővé teszi, hogy a Facebook-barátokkal fogadásokat kössön. Ki kell tűzni az elérendő célt, pl. „jövő héten háromszor jogging“, és olyan magasra tenni a tétet, amennyire komolyan gondolja. Engedjük szabadon a fantáziánkat: Fogadom, hogy „ pucéron körbefutom a Stephansdómot“, vagy „ egy kör sör mindenkinek“, vagy akár ez: „ egy rénszarvas ünővel fejenállva kávézom az Ikeában“.

Aki kreatív, azt automatikusan motiváljuk, hogy elérje célját. Ha valaki elveszíti a fogadást, akkor aranyszabály: az adósság becsület dolga. A Facebook-barátok meg örülnek majd az őrült fotóknak.

Aki meg akarja mutatni a barátainak, hogy ő választott sportágának a legjobbika, és a legszorgalmasabban edz, az feltétlenül versenyezzen az Intersport Coachingzone-on. Válasszuk ki kedvenc sportunkat, pl. úszás, biciklizés vagy futás.

Eddzünk minél többet a verseny ideje alatt, és írjuk be az edzéseredményeket a Coachingzónában lévő személyes határidőnaplónkba. Minél több barátot hívunk meg a versenybe, annál nagyobb lesz a versenyszellem.

intersport.hu/coachingzone