10 jó ok a telelésre

05.11.2010

Sok családban gyakori beszédtéma: „Mi legyen az idén, nyaraljunk vagy teleljünk?“Persze, az az igazi, ha mindkettő belefér a keretbe. A tél szerelmeseinek álljon itt 10 ok arra, hogy miért éppen a telelést válasszuk.

01. Friss levegő: a kristálytiszta hegyi levegő nemcsak egészséges, hanem kitisztítja a fejet és felszabadítja a boldogsághormonokat.

02. Pazar kilátás: A síparadicsomba érkezőt azonnal rabul ejti a havas hegyek látványa.  Gondolával fel a hegycsúcsra, ahol elénk tárul a fennséges panoráma.

03. Színtiszta vakáció: legyen bár kezdő vagy profi, síző vagy snowboardos, amikor suhan le a lejtőn, lüktet a vér az erekben, bizsereg a bőr, semmihez sem hasonlítható az élmény.

04. Hallható a csend: annak ellenére, hogy mások is tartózkodnak a pályán, tapintható a csend.

05. Az öröm megosztható a barátokkal és a családdal: bár lesikláskor csak mi vagyunk és a végtelen természet, azért mégiscsak az az igazi, ha barátokkal és a családdal megoszthatjuk az örömet. Nem is beszélve a hüttézésről!

06. Après Ski: Az osztrák síparadicsomok híresek vendégszeretetükről és a zajos après-ski-partikról. Egy izgalmas nap remek levezetője!

07. Játék a hóban:  A legjobb helyszín arra, hogy felnőttként hóembert építsünk, hógolyózzunk és angyalt rajzoljunk a hóba anélkül, hogy nevetségessé válnánk

08. Csupa-csupa mozgás: Nem kell mindig a pálya ördögének lenni. Lehet szánkózni, kirándulni, paplanernyőzni és korcsolyázni is, hogy csak néhány alternatívát említsünk.

09. A család apraja-nagyja kikapcsolódik: a téli vakációnak idősek és fiatalok egyaránt örülnek. Olyan kikapcsolódás ez, ami mindenki igényeit képes kielégíteni. Egy síparadicsomban minden korosztály megtalálja a számítását.

10. Csak semmi cicó: A sisak egész napi viselése után bizony összekuszálódik az addig kifogástalan frizura. A férfiak elfelejtik a reggeli borotválkozást, mert minél hamarabb ki akarnak érni a pályára. Na, de kit zavar ez?