Sport to the people

01.09.2010

Az Intersport mindenkinek elhozza a sportot !

A világ legnagyobb sportkereskedelmi cége kidolgozta legújabb piaci koncepcióját, melynek a „ Sport to the People „ nevet adta. A koncepció üzenete, hogy az INTERSPORT mindenkinek elhozza a sportot !

Feladatunk világos és egyértelmű : az INTERSPORT és dolgozói átélik a sportot, és a vevőket is mozgásra szeretnék ösztönözni.
Az INTERSPORT kommunikációjának középpontjába a COACHINGZONE-t állítja. Az üzenetnek ez a fajta pozicionálása magában hordozza annak lehetőségét, hogy idővel kultuszfogalommá váljék. A coachingzone mindenütt megtalálható, ahol emberek sportolnak vagy egyszerűen csak mozognak. Minden utca, minden rét, minden játszótér és minden lépcső személyreszabott COACHINGZONE-ná alakítható át. Rendszeres információkat a témához az új INTERSPORT-blogon talál.
A blogon további információkat talál a sportvilág aktuális eseményeiről, képet kaphat az éppen futó trendekről, valamint ötleteket meríthet saját tréningprogramjának összeállításához.
A megújult honlapon mindenki összeállíthatja saját egyéni tréningtervét, és a Facebook-on keresztül megoszthatja barátaival. Miért ne lehetne egyszer online megbeszélni az esti vagy a reggeli futást? Már szeptemberben elindul az a fórum, amelyen keresztül a felhasználók valamennyi, a sportot érintő kérdésükre választ kapnak majd.
Az intersport.hu így válik online sportkompetencia-központtá. Szörföljön rendszeresen rá – itt mindig történik valami! „