„Vissza a jövőbe“ a Hoverboard CityBlitz-el

03.05.2016

Mintha lebegnél – ezt az érzést adja az Intersport új kétkerekűje

A filmben McFly-nak sikerült, hogy egy deszkán lebegjen, a CityBlitz Hoverboard erre ugyan még nem képes, de majdnem….. Kis gyakorlással szinte a gondolatainkkal tudjuk irányítani a kétkerekűt. A protektorokkal pedig mindíg biztonságban lehetünk.

Az innovatív kétkerekű az Intersport-tól

A celebek Amerikában már imádják: pöpec mint egy gördeszka és gyors mint egy bringa. Akár munkába járásról, akár bevásárlásról vagy csak örömteli ide-oda gurulásról van szó, a Hoverboard-al a mozgás egy egészen új formát ölt! Az irányítása pedig gyerekjáték, bárki meg tudja tanulni.
Minimális testsúlyáthelyezéssel lehet mozgásba hozni előre, hátra vagy kanyarba „fektetni“. Elektromotorral van ellátva, a stabilitását pedig könnyen megtartja.

Lebegés őrülteknek

Georg David, az INTERSPORT Hoverboard specialistája szerint: „A legnagyobb elérhető sebesség 18 km/h. Aki ennél szerényebben gurulna, az 6 km/h-nál vagy 10 km/h-nál leszabályozhatja az eszközt. Ez különösen fontos lehet a gyerekek esetében. Az irányítása könnyen megtanulható, elsőre azonban lehet, hogy nehézkesnek tűnik. Kb. 3 perc elteltével már irányítani lehet a board-ot, és 10 perc után már már könnyedén lehet vele manőverezni.

High tech kialakítás

Akár 20 km-t lehet vele megtenni egyhuzamban. Az akku állapotáról a kijelző ad visszajelzést. Amennyiben lemerülőben van, hangjelzéssel jelez, illetve a led lámpa pirosan kezd világítani. Más Hoverboard-ok ezzel ellentétben lemerüléskor hirtelen lefékeznek. A Hoverboard-nak maximum 3 órányi időre van szüksége az akku teljes feltöltéséhez. A board vízálló, akár esőben is használható, felülete pedig csúszásmentes.