2014 legmenőbb fürdőruha-kollekciója az Intersportnál

03.06.2014

Divatos, egyéni és remekül variálható - ilyen a 2014-es Intersport fürdőruha-választék. Sokszínű, csíkos, élénk. Egy közös van bennük: minden alakra tökéletesen passzolnak.

2014 nyarán a hölgyek és az urak élénk színekben és a legváltozatosabb fazonú fürdőruhákban pompáznak a strandon. A hölgyek egyéni módon állíthatják össze fürdőruhájukat: szabadon kombinálhatják a Bandeaux-felsőrészt a forrónadrággal, a nyakbaakasztós melltartót a háromszög alakú alsóval. Minden kombináció üt, és egyesével kapható az Intersportnál.

Itt nem a méret a lényeg! Az Intersport exkluzív mákáit, a Firefly-t, a Magic M-et és az Etirel-t is úgy tervezték, hogy a problémás területeket elfedje, és a test előnyös részeit emelje ki. Nem követünk standard szabásmintákat, hanem az Intersport vevőkörének reális igényeit igyekszünk kielégíteni. A könnyebb eligazodás végett a C és D kosaras melltartókat speciális címkével láttuk el. Természetesen szaktanácsadóink is szívesen szolgálnak stílustanácsokkal.

Legjobb példája a 2013-as fürdőruhadivat sokszínűségének az Etirel és a Magic M csíkos, pöttyös és egyszínű kollekciója. A kék frissessége, valamint a pöttyök és csíkok merész kombinációja reményeink szerint minden nőt magával ragad. A sokféel különböző felső- és alsórész sokféle variációs lehetőséget rejt!

Az optikai sokféleség mellett a legütősebb fürdőruhadivat eddig még nem látott mértékben strapabíró is: sok Firefly- és Magic-M-kombó alapanyaga az elasztán egyik fajtája, a „Lycra Xtra Life“, ami ötször ellenállóbb, mint a hagyományos anyagok. Az Intersport-vásárlók ezáltal sokkal hosszabb ideig élvezhetik fürdőruhájukat. 

Divatos férfiak háromféle trendi fürdőnaci-típus közül választhatnak: hosszúszárú deszkás-shortok, középhosszú shortok (angolul „Jammer“) és rövid shortok közül. Színüket és mintájukat tekintve semmivel sem maradnak le a női divattól: fotólenyomatok, színes minták vagy neonszínek - az idei nyáron az urak is a változatosságra szavaznak!

Az Intersport-üzletekben az egész család talál a maga számára megfelelő fürdőruhát. A gyermekrészlegen korosztályonként változik a szortiment, hiszen ahogy nőnek a gyerekek, úgy változik az ízlésük. Az Intersport-áruházak felkészültek a gyerekek igényeire, a színek és formák sokaságát kínálják. Hogy ne csak a divatra, de az egészségre is odafigyeljünk egyes Firefly és Etirel - modellekhez hozzá illő napvédő póló is kapható.