A tenisz játékos módon mozgatja meg az egész testet

15.04.2013

Veresenyszellem és egész testet megmozgató hatékony tréning. Hogyan lehet ezt a kettőt ötvözni? Például teniszezéssel. A messze legkedveltebb sportág kitartást, erőt és jó kondíciót igényel. A játékosok kölcsönösen motiválják, és a legjobb teljesítményre ösztönzik egymást. A lusta „disznó effektus“ itt esélytelen.

Sprintelés a hálóhoz, egy jól eltalált ütés a labdára, és állandó koncentrálás több, mint egy órán keresztül - ez a tenisz, ami az egész testet átmozgatja, és még örömforrás is. Teniszpályát gyakorlatilag mindenütt találni. Ezt a sportot minden korosztály kedvtelve űzi.

Mielőtt felkeresnénk a legközelebbi teniszpályát, ajánlatos betérnünk a legközelebbi Intersport-áruházba is.  Ott minden kapható, amire a „győzteseknek“ szükségük van. A tetszetős ruhán kívül vessünk egy pillantást a legfontosabb tartozékra, az ütőre is. Az ütőn múlik ugyanis, hogy a kezdők milyen gyorsan sajátítják el a fogásokat, illetve hogy a haladók milyen ütemben tudják fejleszteni  technikai tudásukat.

Nyugi- az Intershop professzionális coach-ai jól tudják, mire kell odafigyelni a vásárláskor. Először azt tisztázzák, hogy milyen a vevő játékstílusa, a tudásszintje, mielőtt megtalálják a megfelelő ütőt. 

Az Intersport áruházban tett látogatás után irány a pálya! Játssz, üss és nyerj!