A 2012-es Intersport mountainbike-maraton legjobb képei

24.08.2012

Legyen az a prágai mountainbike-verseny, Ausztria legnagyobb MTB-maratonja Salzkammergutban vagy az európai mountainbike-elit erőpróbája Délnyugat-Szlovákiában– mindezek az események a GENESIS szponzorálásával az „INTERSPORT MTB-maraton“ keretében kerültek megrendezésre. Az Intersport-blogon most láthatják a verseny legjobb képeit.

2012. június 16.: Genesis Bike Prága, Csehország

Az Intersport MTB-maraton idén június 16-án indult a  Genesis Bike Prága versennyel. Mindkét szakasz a cseh fővárosból indult a Český kras tájvédelmi körzetbe.

 

2012. július 14.: Salzkammergut trófea, Ausztria

Ausztria legnagyobb mountainbike-maratonjára Európából idén 4000 sportoló érkezett. Minden távban indultak minden osztályban, a 22,1-kilométeres távtól a 211,3 km-es és 7049 méter szintkülönbséget magában foglaló királyfutammal bezárólag. A program látványosságát az egykerekűek downhill-futama fokozta.


Fotos: Sportograf, Erwin Haiden (nyx.at), Intersport

2012. július 28.: Intersport Stupava maraton, Szlovákia

Július végén a kis délnyugat szlovákiai Stupava városka lett Közép-Európa mountainbike-fővárosa. Az eddigi két táv helyett az idén a résztvevők négy távból választhattak. Most először rendeztek egykerekű versenyt is.


Fotos: © nobaf.sk