Fürdőruha divat 2012: a nők „mixelnek“ , a férfiak rövidszárú shortot hordanak

27.04.2012

Változatos, vidám és egyedi. Ez jellemzi a 2012-es fürdőruha-divatot. A neonszínek újjászületésének lehetünk tanúi. Kék, sárga, zöld, pink, narancs– ezek a slágerszínek, amelyeket az igazi fanatikusok még kombinálnak is egymással.

A nők „Mix & Match“-eljárással rakhatják össze fürdőrucijukat: ez annyit tesz, hogy a felsőrészt és az alsó részt különféleképpen kombinálhatják.

  

Egy kollekció, sokféle szabás: „Batik kockás“ a Firefly-tól
Például a Firefly „Batik kockás“ női fürdőruha esetében egy V-pántos, egy puhakosaras és egy háromszögű felsőrészt variálhatunk. Kisnadrágként választhatunk slip-tangát, öves slipet, bermudát vagy short-ot. Ez egyetlen kollekción belül összesen 12 variációt jelent.


Gyakran előfordul, hogy hasonló mintákat is kevernek, például keskenyebb vagy szélesebb csíkokat Magic M.  „ Classic Stripes“ kollekciójában.  Az anyagfronton is történt változás: a „Classic Stripes“-anyagok újfajta mikroszálból készültek, kellemes viselni őket. A bikini a többi fürdőruhához hasonlóan sok méretben kapható az Intersportnál.

Mindegyik fürdőruhához kapható színben és fazonban harmonizáló fürdőszatyor, -lepedő és-papucs. Profi stílustanácsadó kollégáink szívesen állnak vevőink rendelkezésére.

A férfiak trendi színű, mintás rövidebb szárú fürdőnadrágot viselnek az idén
A divatos férfit az idén a rövidebb szárú fürdőnaci jellemzi. Ha valakinek takargatnivalója van, akkor hosszabb szárú fürdőnadrágot húz. Közkedveltek a gumikorcos fürdőnadrágok, amelyek éppen térd fölé érnek. Mintájuk tarka-barka fotónyomat. A legtrendibb színek a türkisz, a világoszöld, a narancs, és a vagányaknak a lila!

  

Gyermek fürdőruhák esetében a divatosat  a praktikussal kell ötvözni. A kiválasztott fürdőruha-modellekhez (pl. Etirel és Firefly) napvédő shortot kínálunk.