Ezek a technológiák teszik a McKinley-textileket kellemessé és kényelmessé

12.04.2012

Az Intersport McKinley márkájának a neve nem véletlenül egyezik meg a hegy nevével: A McKinley olyan outdoor- és síruházatot jelöl, amely Alaszka magas hegyeiben is kiállja a próbát. Ezt az „Aquamax“ vagy a „Dryplus“ technológia teszi lehetővé. Hogy ez mit is jelent pontosan, arra ad magyarázatot az Intersport-blog.

A McKinley átélhetővé teszi a szabadidő -sportolók számára a profianyagok nyújtotta előnyöket. A túratextíliák esetében például olyan technológiákat használnak fel, amelyek a lehető legkönnyebbé és legkellemesebbé teszik a szabadban végzett moszgást.

 
  

Aquamax

Az „Aquamax”-technológia vízhatlanná teszi a ruhát, megvéd a széltől és jól szellőzik. Segít sportolás közben szabályozni a testhőmérsékletet a legkülönbözőbb éghajlati viszonyok között is.

 

Dry Plus

A „Dry Plus“ magas komfortfokozatot jelöl és megfelelő testhőmérsékletet garantál. A Dry Plus nem más, mint egy bizonyos száltechnológia, ami az izzadságot gyorsan elvezeti a testről. Több különféle Dry-Plus-szál és –felhasználás létezik.


 

Sunprotection

A McKinley-textíliák, melyek viselik a napvédelem-logót úgy vannak kidolgozva, hogy védjék a testet a káros  UVA- és UVB-sugárzástól. A McKinley különböző napvédőfokozatú textíliát gyárt. Ezt az UPF –faktor jelöli („Ultraviolet Protection Factor“). A McKinley-textíliák napvédő ereje  UPF 15 -től UPF 50-ig terjed.
 

Polygiene

Az izzadság tulajdonképpen szagtalan. Azonban jó táptalaja azoknak a baktériumoknak, amelyek az izzadságszagot okozzák. A Polygiene gondoskodik arról, hogy az ezüstsó koncentrációja alacsony legyen, így megakadályozható azen baktériumok szaporodása, melyek az izzadsászagért felelősek.